Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Min Turbo Diesel Isuzu Trooper startar inte

Den turbo diesel i din Isuzu Trooper föredras av vissa förare på grund av bränsleekonomin. Om du har problem med turbo dieselmotor, finns det några saker som du kan göra innan du tar in den för service. Du kan kolla vanliga problem själv med lite krångel. Saker du behöver
Diesel gas
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln i din Trooper tändning att engagera instrumentpanelen. Anteckna bränslemätaren nivå. Om du inte har tillräckligt med gas för att starta Trooper, fylla tanken med gas och sedan försöker starta bilen.
2

Byt bränsle med rätt typ av diesel. Sommar diesel kan få grumlig i vintermånaderna. Detta kan leda till att bränslefiltret täppa.
3

Höj Trooper med en domkraft för att kontrollera startmotorn. Har en vän slå på tändningen och lyssna för starter till surr. Startmotorn är den lilla svarta lådan bredvid motorn. Om startmotorn surrar eller klick, måste du ha den ersättas av en servicetekniker.
4

Titta längst ner i din Trooper för varje bränsle eller flytande läckor. Har några läckor kontrolleras av en certifierad mekaniker.
5

Använd en voltmeter för att testa batteriet. Kontrollera att batteriet sticker för att få volt rating. De flesta dieselmotorer använder ett 6,5 V batteri. Anslut kablarna från voltmetern till batteripolerna på toppen av batteriet. Om du inte får den 6,5 V läsning, få batteriet utbytt eller hoppa i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75207.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.