Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Bränslepumpen Airtex E2042 Specifikationer

Den Airtex E2042 är en elektronisk bränslepump utformad för att möta eller överträffa original originaltillverkarens standarder utrustning. Pumpen är kompatibel med många bilmodeller. Airtex bränslepumpar är speciellt utformade för att blockera bränsle föroreningar och utför tyst. Speciella funktioner hjälper förlänga pumpens livslängd. Det föreslagna priset för Airtex E2042 bränslepumpen är ca $ 65. Yttre Body

Airtex E2042 elektrisk bränslepump är tillverkad av högkvalitativt aluminium. Materialet motverkar korrosion och minskar den totala pumpens vikt. Inloppet är fäst till en sil. Utloppet mäter 5/16 tum och fäster en utloppsslang.
Inre mekanik

Airtex E2042 elektriska bränslepumpen har en maximal fritt flöde av 35 liter per timme, den lägsta flödeshastigheten är 30 gallon per timme. Det maximala tryckområde är 90 pounds per square inch; det lägsta tryck intervallet är 80 psi. Ett inlopp skärm skyddar pumpsektionen från föroreningar. Borsta och kontakthopsättningssockel förlänger pumpens livslängd och främja tillförlitlig prestanda. Konsekvent tryck bibehålls med en kulbackventil. Den E2042 har ett filter mot radiostörningar som hindrar fordon radioapparater från sändningsrättigheter tongångar bränslepumpen.
Kompatibilitet

Airtex E2042 elektriska bränslepumpen är kompatibel med ett antal av fordon. Ford bilmodeller såsom Escort, Crown Victoria och Taurus är förenliga med pumpen. Lincoln Continental och Mercury Sable också använda E2042, som gör 1989 Saab 900s.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74344.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.