Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar HID lampor på en 2002 Ford Taurus

Den 2002 Ford Taurus kom med vanliga glödlampor strålkastare lökar. Nyare, HID lampor, dock ger en starkare och mer precis ljusstråle, samt håller längre. HID kit finns på de flesta bildelar butiker för att hjälpa förarna ersätta Taurus vanliga glödlampor med den nyare HIDs.and göra jobbet på ett kick. Saker du behöver
Skruvmejsel
HID ljus kit
Visa fler instruktioner
1

Park Taurus på en plan yta. Dra åt parkeringsbromsen och vänta ca 20 minuter eller tills motorn området är coolt innan arbetet påbörjas.
2

Lokalisera kablaget bakom strålkastaren. Koppla den genom att pressa basen av kontakten och dra ut den gratis.
3

Skjut enheten ut ett par inches i syfte att nå in och skruva loss den gamla glödlampan. Gör detta genom att trycka lätt på något och vrida den åt vänster.
4

Sätt HID glödlampan och vrid den åt höger för att låsa den på plats. Därefter ompositionera strålkastare församling tillbaka till sitt ursprungliga läge.
5

Fäst ballast som kommer med HID kit till baksidan av montera. Använd dubbelhäftande tejp som medföljer satsen för denna uppgift.
6

Anslut ledningsnätet till ballasten. Använd sedan separat anslutningskabel som medföljer satsen och anslut ballast till pannlampan. Upprepa stegen för den andra strålkastaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74621.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.