Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad innebär blixtsymbol på en Dodge Charger instrumentpanel ?

Mätare på instrumentbrädan i bilen fungerar som säkerhet för hastighet , bränsle och motorfel . Den första vadderade instrumentpanelen infördes 1956 som en del av ett säkerhets- kampanj av Robert McNamara . Spola fram till 2000-talet och alla symboler på instrumentpanelen blinkar till vid start , men ett ljus som är konstant eller blinkar kräver omedelbar uppmärksamhet . Elektronisk Gasreglage Varningslampa

Enligt Dodge Charger bruksanvisning , är blixtsymbol på en Dodge Charger indikatorn för elektroniska gasreglaget . Den elektroniska gasreglaget reglerar motorns tomgång , antisladdsystem och kryssning .
Varningsindikator fast ljus


Om blixt på instrumentet tänds upp och lyser när motorn är igång , stanna fordonet så snart som möjligt . Fordonet kommer att vara körbar , men ser en auktoriserad återförsäljare utan dröjsmål .
Varningsindikator blinkande ljus


Om den elektroniska gasreglaget lyser med fast sken , helt stoppa fordonet och lägga den i parken . Varningslampan bör stänga genom att cykla tändningsnyckeln . Om lampan tänds igen och blinkar när motorn är igång , ska bilen vara omedelbart servas . Motorn kan gå i stå eller ha en mycket ojämn tomgång och kan behöva bogseras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74511.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.