Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Insprutningsmunstycken på en 1993 Mustang GT

Ford Mustang är en amerikansk muskelbil som har varit i kontinuerlig produktion sedan 1964. I 1993 års Mustang GT var det sista året av den tredje generationens Mustangs som började produktionen 1979. Denna modell har en åtta-cylindrig 5,0-liters motor med multi-port bränsleinsprutning. Varje cylinder har sin egen injektor, som levererar bränsle till cylindern i en exakt sekvens. Du kan komma bränsleinjektorerna från motorrummet, där de är belägna på toppen av motorn. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Motorolja
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket på bränsletanken för att lindra trycket i bränsletanken. Fäst bränsle tryckmätare T80L-9974-A till tryckbegränsningsventilen på bränsleförsörjningen grenröret. Öppna tryckmätaren för att avlasta trycket i bränslesystemet.
2

Ta bort den övre insugningsröret med en hylsnyckel. Koppla den elektriska kablaget bränsleinsprutarna. Lossa klämmorna för bränsleledningarna till bränsletillförseln grenröret och koppla loss bränsleledningarna.
3

Demontera fästbultarna för bränsleförsörjning grenröret och koppla bort bränsle järnväg från bränsleinsprutarna genom att lyfta bränsleskenan och försiktigt vagga det fram och tillbaka. Koppla bränsleinsprutarna från insugningsröret på samma sätt.
4

Ta bort O-ringarna från spridarna, och byt ut dem om de visar tecken på skada. Smörj O-ringarna med motorolja och placera dem på de nya bränslespridare. Montera bränslefördelningsröret och bränsleinsprutningar till insugningsröret. Se till att O-ringarna sitter ordentligt genom att trycka ner bränsleskenan.
5

Dra åt fästbultarna för bränslet skenenheten till mellan 15 och 22 foot-pounds med en momentnyckel. Fäst bränsleledningarna i bränsletillförselanordningen grenröret och fästa den elektriska kablaget där bränsleinsprutaren. Montera övre insugningsröret med en hylsnyckel. Starta motorn och kontrollera efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74488.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.