Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att skära ner en Dana 44 axel för en Scout II

En Dana 44 är en typ av bil axel tillverkad av Dana Corporation och används av många biltillverkare. The Dana 44 Axel för en Scout II görs specifikt för en Jeep. Dessa axlar kan installeras på Jeep, men ofta måste skäras ned för att passa ordentligt. Om du planerar att installera en Dana axel för en Scout II, kan du behöva skära ner det så att det passar. Saker du behöver
Måttband
svart markör
Vinkelslip
Handskar
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Kör en måttband längs längden av Scout II Dana 44 axel. Det bör mäta 58 inches i längd. Detta innebär att det är rätt axel.
2

Lade sig på marken nära framsidan av Jeep och mät avståndet över framaxeln. Det är där den nya Dana 44 axel kommer att installeras. Anteckna mätningen.
3

Kör ett måttband längs den nya Dana 44 axel och dra en liten linje längs axeln med en svart markering på önskad snittet, så att den passar på Jeep.
4

Tryck bladet av en vinkelslip till märket på axeln där du ska såga. Ta på skyddshandskar och skyddsglasögon för extra skydd. Håll armen som kommer ut ur sidan av vinkelslip med din dominanta hand och tillbaka med din icke-dominanta handen.
5

Vänd på strömbrytaren för att slå på vinkelslipen och tryck in den ordentligt metallen. Skär försiktigt längs den svarta markeringen. Tryck nedåt på kvarnen så att den inte rör sig till höger eller vänster när du skär och fortsätt till arb har skurits i två.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75735.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.