Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

1996 Chevy Silverado Coil Borttagning

Borttagning av tändspolen från motorn i din 1996 Chevy Silverado kan vara nödvändigt att få tillgång till delar av motorn bakom eller under spolen eller om spolen sviktar och utbyte blir nödvändigt. Tändspolen levererar högspänd el till tändstiften, genom distributören, för att producera den gnista som behövs för att avfyra bränslet i motorns cylindrar. Om spolen börjar svika, kommer lägre spänning till tändstiften resultera i svag gnista och motorn går dåligt eller inte alls. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den negativa änden batterikabeln på batteriet terminal och lossa klämbultarna med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från terminalen och ställ den åt sidan, isolera den från batteripolerna.
2

Leta tändspolen ovanpå motorn, nära fronten på förarsidan. Dra högspänningskabel från toppen av spolen och lägga den åt sidan. Leta reda på anslutningen kabelstammen på sidan av spolen.
3

Tryck in låsspärren på sidan av kabelnätet kontakten och demontera kontaktdonet från spolen. Lokalisera de två skruvarna för fäste och ta bort dem med en hylsa och spärrskaft.
4

Lyft spolen och fästet av motorn. Om du installerar en ny spole, måste du återanvända Monteringskonsolen så inte kasta den när du tar bort den från motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72894.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.