Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Återställ Lexus Koder

Du kan återställa Lexus felkoder hemma i garaget , vilket sparar tid och pengar . Om du inte har ett OBD Scan Tool , kan du återställa koder med hjälp av bara en skiftnyckel och ungefär en halv timme av din tid . Lexus levereras som standard med en On - Board Diagnostics ( OBD ) dator som lagrar felkoder och varnar dig via varningslampor och service lamporna på instrumentpanelen . Bara återställa koderna efter att du har haft bilen servas eller repareras . Återställning dem tidigt kommer bara att resultera i tjänsten och varningslampor vända sig tillbaka på . Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Park på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen . Stäng av motorn och fälla upp huven .
2

Leta efter en bulten på den negativa batterikabeln klämma . Lossa denna mutter med en skiftnyckel och glida klämman från batteriet stolpen . Se till att klämman inte vidrör den positiva sidan av batteriet eller någon metallyta .
3

vänta 30 minuter för den el rinna ur datorn .
< br > 4

Sätt negativa kabelklämma tillbaka till den negativa batteripolen och dra åt bulten . Sänk huven och starta motorn . Lägg märke till att alla tjänsteleverantörer och varning är släckta . Kör i 45 minuter eller längre för att låta datorn programmera själv .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73278.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.