Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter ett oljetryck Sändande enhet i en Cherokee

Oljetrycket sändande enheten för Jeep Cherokee ligger på sidan av blocket nära oljefiltret. Avsändaren är en liten silver och svart, cylindrisk givare som har en väderbeständig kontakten på slutet av den. Byte av olja enheten trycket sändning är enkelt och kräver endast en skiftnyckel eller en stor par slip-gemensamma tänger. Funktionen hos den sändande enheten är att överföra trycket läser till Cherokee dator. Datorn omvandlar informationen och skickar den till din mätare. Saker du behöver
Slip-gemensamma tång eller skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta oljetrycket sändande enheten på blocket av din jeep motor. Det sitter precis ovanför oljefiltret och skruvar i motorblocket.
2

Ta bort den elektriska kontakten som ansluts till utgången av den sändande enheten. Det är ett väder-tät kontakt och har en stoppbygel på slip som du behöver för att lyfta en aning samtidigt som du drar pluggen löst.
3

Leta mutter-formad metall bas på sändande enheten och ta tag i den med en stor par slip-gemensamma tänger. Vrid den sändande enheten moturs för att ta bort den från blocket. Inte förstå den sändande enheten på plasten, kommer det att bryta under trycket av tången.
4

in den nya sändande enheten i blocket och dra åt tills ombonat. Dra inte åt det eller det kan spricka.
5

Anslut den elektriska kontakten på slutet av den sändande enheten. Det kommer att klicka på plats när det sitter ordentligt.
6

Provkör motorn och kontrollera att den sändande enheten fungerar genom att kontrollera mätaren i instrumentpanelen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71631.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.