Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man ändrar baklyktor på en Saturn SC1

De bakljus på Saturn SC1 är också bromsljusen för coupe. Förfarandet för att ersätta den bakre belysningen på någon Saturn fordon från 1993 till 2002 är mycket lika. Det finns tre lampor per svansen lätt montering - backup /backljus, blinkers och bakljus /bromsljus lampa. Glödlampan artikelnummer förändrats under 2001, men proceduren för att ta bort enheten bakljuset förblir densamma. Saker du behöver
T-15 Torx skruvmejsel
2057 fordonsindustrin glödlampa (1993-2000) katalog 3157 fordonsindustrin glödlampa (2001-2002)
Visa fler instruktioner

1

Kontrollera att strålkastarna omkopplaren är i läge "Off". Släpp bålen spärren.
2

Öppna bagageluckan och lokalisera de två skruvarna på insidan av svansen lätt montering.
3

Ta bort de två skruvarna med en T-15 Torx skruvmejsel.
4

Dra enheten utåt och bort från baksidan av SC1 tillräckligt långt för att komma till anslutningarna kablaget fäst på baksidan av enheten.

5

Tryck låset för bakljus /bromsljus uttaget (överst i mitten glödlampa inuti den röda delen av svansen lätt montering) och vrid hylsan motsols 1/3 av ett varv och dra ut glödlampan och sockelenheten av svansen lätt montering.
6

Dra glödlampan rakt upp och ut ur sockeln tryck i 3157 ersättningslampa. För 2057 glödlampa, pressa något nedåt på glaset glödlampan och vrid det 1/4-turn moturs för att ta bort den från sockeln. Rikta de små flikarna på basen av ny glödlampa till spåren i sockeln och vrid glödlampan 1/4-turn medurs (igen, trycka något nedåt på lampan) tills den låses på plats.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73062.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.