Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Taurus Heater Blower Motor

Om fläktmotorn i din Ford Taurus har slutat fungera, kan du ersätta den med en ny enhet finns tillgänglig från Ford-återförsäljare eller de flesta bildelar butiker. (Observera att om fläkten arbetar vid en hastighet bara, är motorn inte problemet.) Fläktmotorn ligger i luftkanalen under passagerarsidan av instrumentbrädan. Den tas bort från insidan av bilen, som arbetar från passagerarsidan brädan. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från batteriet med en skiftnyckel eller hylsa och spärrskaft. Se till att isolera kabeln från batteriet medan du arbetar på elsystemet.
2

Ta isolatorn instrumentpanelen från under instrumentbrädan. Dra ner och ur vägen så att du kan komma åt fläktmotorn.
3

Hitta och ta bort kontakten kabelstammen från fläktmotorn. Dra den rakt ut från motorn, ta tag i kontakten, inte trådarna. Skador på kablarna kan inträffa om du drar på dem.
4

Ta bort de tre skruvarna från fläktmotorn med en stjärnskruvmejsel. Sänk fläktmotorn ur luftkanalen och ta bort den från bilen. Installera den nya fläkten motor i stället för den gamla, sedan installera de tre fästskruvarna.
5

Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel tills fläkten är säker. Vara noga med att inte knäcka huset när du drar åt skruvarna.
6

Montera kontakten varning sele, skjuta den rakt på kontakten på fläktmotorn. Tryck på den rakt så att du inte skadar kontakten eller böja terminalerna.
7

tillbaka isolatorn panelen under instrumentbrädan på installera den negativa batterikabeln på batteriet terminalen. Dra åt bulten med en hylsa och spärrskaft eller skiftnyckel.
8

Vrid nyckeln till "On" läge och testa fläkten genom att vrida på fläktmotorn switch. Cycle det genom de hastigheter för att säkerställa att de alla arbetar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71927.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.