Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar säkerhetsbältena Av en Cherokee

Ta säkerhetsbältena från en Jeep Cherokee kräver en uppsättning Torx bits i T-40 till T-50-serien. Du måste ta bort en del inredningsdetaljer att få axelbältena från Jeep också. Den trim panel kommer att tas bort med bältet och kan separeras från enheten när den är ur jeepen. Om du byter ut remmarna mot nya, kan du källa ett bälte i rätt färg från återförsäljaren eller från en automatisk återvinning eller bärgning gård. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Torx bits
Ratchet
Breaker bar
Visa fler instruktioner
1

Skjut framstolarna så långt fram det går. Detta kommer att ge dig tillgång till de ankarbultarna sitter på stolpen.
2

Ta bort locket ankarbulten på bulten som är monterad närmast golvet. Under locket hittar du bulten och en elektrisk anslutning för säkerhetsbältet varningslampa och summer.
3

Dra ur el-kontakten och ta bort Torx huvudet skruv med en spärr eller brytare bar och rätt storlek Torx bit. Denna bult använder antingen en T-45 eller T-50 bit beroende på år av Jeep.
4

Lokalisera bulten som håller fast vrida slingan till kroppen. Den roterande slingan är den del av säkerhetsbältet och fäste monteras nära axeln på dörrkarmen. Ta bort bulten med en Torx bit och spärrfunktion.
5

Ta bort den inre tröskelskyddet och trim från Jeep med en skruvmejsel. Den lägre ankare och rekylmekanismen är monterad bakom denna panel. Ta ankarbulten med en Torx bit och ta bort bältet som en enhet.
6

Ta den motsatta änden av remmen på andra sidan av sitsen genom att lyfta locket ankarbulten och avlägsna ankarbulten med en Torx bit och Ratchet. Detta avsnitt av bandet kan också hämtas från återförsäljaren eller bärgning gård om en ersättare behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71652.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.