Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar ett Låst Ratt på en Dodge Neon

Din Dodge Neon kan ha en rattlåset, utformad för att hindra någon från att vrida ratten om tändningsnyckeln är på plats. Denna funktion är både används som en anti-stöld åtgärd och för att hindra människor (t.ex. barn) från att spela med ratten när du inte runt. Ibland kan man oavsiktligt låsa ratten utan att inse det, och kan bli förvånad när du kommer tillbaka till din bil, och kan inte vrida ratten. Saker du behöver Flighter Dodge Neon
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lås ratten genom att vrida den halvvägs medan motorn fortfarande är igång. Ta bort nyckeln efter att du stängt av motorn och vicka lite på ratten tills du känner att lås engagera.
2

Släpp rattlåset genom att sätta din startnyckeln och starta motorn. Om du inte enkelt kan starta din bil, inte tvinga det.
3

Håll nyckeln i tändningslåset och vicka lite på ratten åt vänster eller höger tills spärren lossar och du kan starta bilen. Om du låst ratten genom att vrida den åt vänster, måste du vända det till vänster för att låsa ratten. Om du stängde av ratten åt höger, måste du vända det mer åt höger för att låsa ratten.
4

Se till att bilen är i parken. Om du av misstag inte ställa bilen fullt ut i parken, kan det börja inte.
5

Ha en mekaniker bort vridmomentlåset, sitter under ratten och ratt hårdvara. Detta förhindrar att låset från att engagera permanent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71081.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.