Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar en bil som inte startar

Felsökning en bil som inte startar är det sätt att komma till roten av problemet. Du behöver inte vara en professionell mekaniker att framgångsrikt felsöka en bil och gör din egen bil reparation, bara använda ett systematiskt tillvägagångssätt. Instruktioner
1

börja med det uppenbara, men ibland förbises saker, och du kanske inte behöver några bilreparationer. Kontrollera att bränsletanken inte är tom, eller strålkastarna kvar på av misstag. Konsultera en manuell bil reparation, om du behöver, innan vi går vidare till nästa steg.
2

Öppna huven på bilen och kolla batteriet. Rengör batteriterminalerna, om de är korroderade batteriet inte håller laddningen länge nog för att få motorn att gå. Ta bort eventuell korrosion och dra åt batterikablar
3

Undersök luftfilter,. Den är i en svart plastlåda till höger om motorn. Om det ser smutsigt, byt ut det. Air filter kostar mindre än tio dollar och alla bildelar butiker lager dem.
4

Kontrollera en av två säkringshållare sitter under instrumentbrädan på längst till vänster, och även under huven. Om en säkring ser smält, är att en säkring gått, och det kan vara svaret på ditt problem. Ta den smälta säkringen ut och installera en ny.
5

Vrid tändningsnyckeln till läget ON men inte hela vägen till start. Om instrumentpanelen lyser inte tänds, kan du ha en dålig tändningslåset. Trasig, lös eller frånkopplad ledningar i tändsystemet gör att bilen inte startar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70988.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.