Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man upptäcker en dålig Bearing Rear Wheel på en bil

Några tips som hjälper dig att upptäcka en dålig hjullager på din bil. Eftersom hela vikten av fordonet stöds på lagren, skall Itas vitala lagren bytas ut om de är felaktiga. Saker du behöver på ett bra öra
Tillval:.. Passagerare
Tillval: domkraft
Visa fler instruktioner
1

Du måste använda dina öron, så välj en plats där du kan säkert köra med så lite buller och trafik som möjligt. Stäng av radion och rulla ner dina fönster
2

blanda upp saker lite:. Kör med säker fart, men varierar hastigheten från en genomsökning till hastighetsbegränsningen. Lätt förvandla dina hjul vänster och höger. Bilar kan vara knepigt ibland Jag hade en gång en lastbil vars differential gjorde buller endast mellan 35 och 37 mph.
3

Lyssna noga när du kör. Hör du något ovanligt? Om du har en dålig hjullager kommer du förmodligen få höra ett morrande, hum, skrika eller pipande ljud. Om du hör mer av en sprickbildning eller popping, eller i vissa fall till och med ett morrande, ljud, Itas mer sannolikt en dålig drivknut och inte ett lager. En dålig drivknut är allvarlig. Det är det som ger kraft från växellådan till hjulet och när det går ut, kommer bilen inte att flytta. Ett hjullager inte bryr sig vilken växel transmissionen är i, så om du hör ett ljud när transmissionen är i växeln och inte höra det i neutralläge, Itas inte lagret.
4 p Om du göra höra något, ta del av var ljudet kommer ifrån. Detta är lättare om du har en passagerare med dig. Först, kommer detta att hjälpa dig att avgöra vilket hjul lagret ljudet kommer ifrån, men det kommer också att bidra till att det är ett lager och inte något annat. Lagerljud kommer att nå dina öron via fönstret, så Itas lätt att upptäcka. Om ljudet kommer genom brädan, youare ser fixa något annat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70968.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.