Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man installerar en Accord Fjärrstart

Honda erbjuder avlägsna startpaket för avtalen genom sitt återförsäljare delar nät. Det finns också många sorter av eftermarknaden avlägsna startpaket tillgängliga för avtalen. Oavsett vilket kit du använder, är det bäst om Accord redan har en fabrik Keyless fjärrsystem. Din fjärrkontroll förrätt kan du vända bilen och en del tillbehör på utan att vara i bilen, men du kan faktiskt inte sätta bilen i växel och kör tills du sätter nyckeln i tändningslåset och vrid den till läget på. Saker du behöver
Socket set Skruvmejselsats
Avbitare
Accord bruksanvisning Review, Digital multimeter
Lödkolv och lödtenn
Värmekanon
eltejp
Säkerhet handskar
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Starta Accord, se till att alla lampor och tillbehör är i gott skick innan du börjar installationen. Allt måste vara i gott skick för att slutföra en lyckad installation.
2

noggrant läsa instruktionerna som följde med din fjärrkontroll startpaket innan du börjar. Olika kit har olika funktioner. Du bör bekanta dig med alla förfaranden är unika för ditt kit innan du börjar.
3

avväpna stöldskydd på din Accord. Gör detta genom att trycka på låsknappen på din keyless inresa fob, sedan fysiskt sätter i nyckeln i förardörren och vrida den till upplåst läge. Kolla din instruktionsbok för att se om din Accord är utrustad med ett passivt stöldskydd. De flesta avtalen är. Detta system hindrar någon från hot-ledningar din bil eller manipulering av tändningen. Om din Accord har det, behöver du en transponder bypass innan du kan fortsätta med installationen. Se referenser för en komplett guide till transponder förbi.
4

Ta bort panelen under ratten. Inuti hittar du de anslutningar du behöver för att ansluta fjärrkontrollen startmotorn. Dessa inkluderar makt, tändning, förrätt, tillbehör, parkeringsljus och ledningar broms. Sätt på skyddshandskar och skyddsglasögon, sedan identifiera varje tråd med digital multimeter och Accord bruksanvisning. Du kan ha mer än en tråd i vissa buntar. Om så är fallet, använd ett relä för att ansluta flera kablar från samma bunt när du har kopplat bort batteriet.
5

Koppla bort batteriet och sedan göra alla anslutningar med satsen. Löd anslutningarna. När lodet har svalnat, säkra förbindelserna med eltejp.
6

Anslut batteriet. Testa fjärrstart och alla lampor och tillbehör innan du sätter panelen under ratten. Om alla system inte fungerar, kontrollera anslutningen och fäst det ordentligt. När allt testar ordentligt, byta panel täcker och köra bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63344.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.