Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Remote Starter Krav

Fjärrstyrda bil förrätter kan värma upp en bil så den är redo att rulla när du får till det. Remote förrätter är utformade för att värma upp din motor och svalka din inredning i varma klimat eller värma upp både i kalla dem. Men de kan göra mycket mer än så. Dina krav kan innefatta effektiva räckvidden, säkerhetsfunktioner, automatiska dörrlås och kostnad. Ta reda på dina behov, och matcha dem med en modell innan du köper. Fordonskrav

Din bil måste uppfylla flera krav för en fjärrstyrd start att arbeta. Remote system under 2011 kräver bränsleinsprutning, bensin-eller dieseldrivna motorer med tunga 12-volts batterier och automatiska växellådor.
Remote Options

Bedöm din situation för att avgöra om du behöver en fjärrkontroll med en vibrator för att varna dig om att bilen har startat, en personsökare med en distinkt ringsignal eller förmågan att aktivera eller avaktivera larmet från ett avstånd. I kalla eller varma klimat, kanske du vill veta temperaturen i bilen.

Fjärrkontroller varnar dig för svagt batteri nivåer och styra strålkastarna för att hjälpa dig att hitta bilen på en stor parkeringsplats. Vissa erbjuder regelbundna automatiska börjar hålla motorn varm i extremt kallt väder.
P Om du behöver en hel del tillbehör, köpa ett system med flera ingångar. Bestäm hur många fjärrkontroller som du behöver, och inkluderar priset på extras eller ersättningar i kostnaden.
Personliga krav

Baserat på om du parkerar i trånga partier eller enskilda garage, ta reda på om du behöver anti-scanning teknik som hindrar dig från att starta andra bilar eller andra människor från att starta din. Starta uppvärmda säten och bak avfrostningar gör det lättare att leva i kallt klimat.

Beräkna intervall du behöver hemma och på arbetet. Bil förrätter arbeta från 800 meter till en mil och operera från minuter till en timme. Om du inte kan se din bil, leta efter modeller som visar om bilen är igång, dörrarna är öppna eller stängda, eller stammen och huven är öppen. Om du parkerar på gatan, kommer alternativen att övervaka påverkan på ditt fordon och varnar dig för skadegörelse eller inbrott i försök.

Utvärdera ditt behov av tillbehör såsom bryta glas sensorer, makt fönsterkontroller, släpper bålen, och larm förbi så att systemet fungerar med bilens stöldskydd, lås kraft och längre personsökare sortiment. Ta reda på om du behöver bromspedalen avstängning, anti-kapning eller nödlarmsystemet /panik alternativ switch?
Överväganden

Ju fler alternativ du väljer, desto högre kostnader och större remote du behöver.

Inte alla avlägsna förrätter fungerar med alla fordon eller på det angivna intervallet. Skaffa en praktisk politik för återvändande och den längsta garantin möjligt. Kontrollera att startmotorn du köper inkluderar professionell installation. Bil förrätter är komplicerade system som kan bränna din bil dator om det installeras felaktigt. Leta efter ett avgiftsfritt stödlinjen för att ge råd utan extra kostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63340.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.