Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Dodge RAM Remote Starter Installation

Fjärrstyrda startpaket är en av de mest populära eftermarknaden tillbehör för bilar och lastbilar. Remote förrätter kan du värma upp motorn på din Dodge Ram innan de fick in i lastbilen. De flesta system kan du även slå på värmen eller luftkonditioneringen. För bästa resultat, bör du redan har en fabrik nyckel-mindre fjärrsystem på ditt RAM. Fjärrkontrollen starter kommer bara starta motorn och en del tillbehör. Du måste fysiskt sätta nyckeln i tändningslåset och vrid den till läget ON innan du kan sätta bilen i växel och kör. Saker du behöver
Remote startpaket
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Avbitare
lödning pistol och löda Review, Digital multimeter
eltejp
Värmekanon
Ram bruksanvisning
skyddshandskar
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Starta tändningen på din bil och se till att alla lampor och tillbehör är i gott För innan du påbörjar installationen. Om något inte fungerar, fixa det innan du börjar för att säkerställa en lyckad installation.
2

Läs bruksanvisningen som medföljde fjärrkontrollen startpaket noga innan du börjar. Olika startpaket, även då gjorda av samma företag, har ofta lite olika funktioner. Ha din Ram bruksanvisning hands att hjälpa till att identifiera olika ledningar buntar i din lastbil. Addera 3

avväpna fabriken stöldskydd på din Ram. Gör detta genom att trycka på låsknappen på fabriken fjärr fob, sedan fysiskt sätter i nyckeln i förardörren och vrida den till upplåst läge. Om chefen för din fabrik nyckel är grå, har du också en passiv stöldskydd system som hindrar någon från hot-ledningar eller manipulering med tändningen på din lastbil. Du kommer att behöva en transponder bypass innan du kan slutföra installationen. Den "Transponder Guide" i Reference avsnittet nedan har en komplett lista med transponder förbi.
4

Ta bort panelen under ratten för att komma till ledningar buntar som du behöver för att ansluta. Du hittar här makten, tändning, tillbehör, förrätt, parkeringsljus och ledningar broms. Använd multimeter, din bruksanvisning och din Ram instruktionsbok för att identifiera varje tråd.
5

Koppla bort batteriet efter att identifiera varje tråd. Gör alla anslutningar med satsen. Löda anslutningarna, sedan fast dem med eltejp efter lodet har svalnat. Om något paket har mer än en tråd, använd ett relä för att ansluta den. Alla kablar måste anslutas för en lyckad installation. Kontrollera igen din bruksanvisning efter varje anslutning.
6

Anslut batteriet. Testa fjärrstart och varje tillbehör och ljus innan de Täckpaneler igen. Om alla system inte fungerar, kontrollera igen på lämplig anslutning, fast den ordentligt och testa det igen. När allt fungerar, byt ut Täckpanelerna och köra lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63339.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.