Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man identifierar en Reliance Motor ID #

En tillverkare av elmotorer för över 100 år, erbjuder Reliance ett komplett sortiment av växlande (AC) och likström (DC) motorer. Inköpt av Baldor Corporation år 2007, fortsätter Reliance division för tillverkning av industri, bilindustrin och andra elektriska motorer i ett brett spektrum av specifikationer. Identifiering av Reliance elmotorer kräver lokalisera och referera siffror från typskylten. De primära siffrorna är modellen, katalog och National Electrical Manufacturers Association, eller NEMA, ramnummer - en universell kod som används av alla elektriska motortillverkare. Elektriska specifikationer är viktiga, eftersom motorer med samma modellnummer kan ha olika elektriska specifikationer. Instruktioner
1

Titta på Reliance motorhuset att hitta typskylt. ID-plattan är normalt framträdande på motorhuset. Det är snabbt identifieras av Reliance /Baldor namn presenteras på toppen av taggen.
2

Lokalisera de olika koderna och elektriska betyg på ID-taggen. Modellen och NEMA ramnummer är oftast på den översta raden, under företagets logotyp. Alla koder finns på Reliance ID-taggar har rubriker som anger vad de representerar. På grund av mängden olika tillit modeller som tillverkas genom åren, de har en mängd olika modeller och ram talformat.
3

Skriv ner modell-och ramnummer, samt eventuella elektrisk information. Den elektriska information om ID-taggen, såsom volt och ampere, kommer att bidra till ytterligare identifiera Reliance motorn när den generella modellen bestäms.
4

Hitta ramen och modellnummer i Reliance /Baldor katalog . Reliance har en omfattande katalog som identifierar de olika modeller som för närvarande tillverkas. Slå upp modellen med modellnummer, ibland kallad katalognummer, eller NEMA ramnummer. Använd den elektriska informationen att ytterligare identifiera Reliance elmotor. Till exempel, NEMA ramnummer "143T" och katalog (modell) antal "CP3580T," identifierar en tre-fas, helt slutna, mul-monterade svår kraftig motor, tillverkad i tre olika voltsmodeller och tillgängliga från en till 400 hk vid refererade till Reliance katalogen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63337.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.