Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man installerar en automattvätt Starter

automattvätt förrätter ger ägaren lyxen att starta bilen från bekvämligheten av hemmet eller kontoret. Detta är en tanke som tilltalar många, särskilt på de kalla och mörka vinternätter. Som med allt som innebär el, installera en starter kräver att försiktighetsåtgärder vidtogs. För dem som vill ta DIY vägen, är det bäst att följa tillverkarens anvisningar. Saker du behöver
Automatisk startpaket och instruktioner
Avbitare
Lödkolv
Löd Review, Digital multimeter
Skruvmejselsats
Wrench in
Wire strippor
eltejp
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1

starta bilen och se till att alla lampor och andra elektriska apparater fungerar.
2

Läs instruktionerna i tillverkarens handbok noggrant. Studera alla diagram och se till att du har alla nödvändiga delar.
3

Kontrollera att alla saker som behövs för installationen finns till hands och i gott skick.
4

Stäng av motorn och koppla bort batteriet. Aldrig börja arbeta på någon elektrisk apparat på en bil när batteriet är anslutet.
5

Ta bort panelen under ratten. Detta är normalt en enkel uppgift där skruvarna. Om du har problem att göra detta hänvisas till tillverkarens handbok för märke och modell av din bil. Alla kablar som behövs för att installera starter ligger i rattstången under hjulet. Använda tillverkarens handbok och de automatiska starter instruktioner
6

, anslut kablarna i bilen till ledningarna i startmotorn . Dessa kommer att vara färgkodade. Om det inte finns några kopplingar på trådarna då de måste lödas på plats. Startmotorn kommer att installeras i rattstången nära tändningen. Om det finns fler än två trådar som använder kontakter snarare än direkta ledningar.
7

Återanslut batteriet och prova startmotorn.
8

Montera panelen ratten när Starter fungerar.
9

Sätt tillbaka panelen i rattstången när startmotorn arbetar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63151.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.