Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Instruktioner för laddning av en Chicago Electric 5-in-1 Power Pack

Den 5-in-1 Power Pack från Chicago Electric är ett bärbart batterisystem. Den har fått sitt namn från det faktum att det kan kickstarta bilbatterier och fjärrstyrd DC och AC, den har också en inbyggd kompressor och en karta ljus. Att göra något av dessa saker, men behöver batteripaketet hållas fulladdat. Den kan laddas antingen från AC nätström eller DC bil ström. Saker du behöver
120-volts strömkälla eller 12-volts strömkälla
AC eller DC adapter (medföljer)
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera aktuell laddning av batteripaketet genom att trycka och hålla in den röda "Battery Status"-knappen på framsidan av enheten och läsa avgiften ratten precis till höger om den. Varje läsning av 12 volt eller mindre indikerar batteripaketet behöver laddas.
2

Ställ "Jump-Start Strömbrytare" på baksidan av Power Pack till avstängt läge.

3

Ladda batteripaketet från en strömkälla genom att ansluta nätadaptern till ett vägguttag och sedan ansluta den andra änden av adaptern till laddningsuttag, vilket är under den lilla svarta locket på fronten. Den röda "Charging" tänds. Ladda tills DC laddning ratten läser 15 volt. Dra ur adaptern från Power Pack och sedan från väggen.
4

Ladda batteripaketet från en DC-källa genom att ansluta den stora kontakten på DC adaptern i ett DC uttag, sedan koppla den andra änden av adaptern till laddningsuttag batteripaketet. Starta fordonets motor om det behövs för att aktivera DC uttag. Den röda "Charging" tänds. Ladda batteripaketet tills laddningen ratten läser 15 volt. Dra ur adaptern ur batteripaketet och DC-uttaget och stäng av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63336.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.