Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Viper Fjärrstart Installationsinstruktioner

Viper gör ett stort utbud av fordonselektronik eftermarknadsprodukter, inklusive säkerhetssystem och avlägsna startpaket. För att kunna installera en avlägsen starter kit, är det bäst om din bil är redan utrustad med en fabrik nyckel-mindre avlägsna system för inresa. Den fjärrstart stängs motorn och vissa tillbehör på, men du kommer inte att kunna köra bilen tills du fysiskt sätta nyckeln i tändningslåset och vrid den till läget på. Systemet tillåter dig att värma din motor upp innan de fick in i bilen. Saker du behöver
Socket set Skruvmejselsats
Avbitare
Lödkolv och lödtenn Review, Digital voltmeter eller multimeter
eltejp
Värmekanon
Bil bruksanvisning
Säkerhet handskar
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

starta bilen och kontrollera att alla lampor och tillbehör är i gott skick innan installationen. Alla lampor och tillbehör skall vara i gott skick för att slutföra en lyckad installation.
2

Läs bruksanvisningen som medföljde satsen noggrant innan du påbörjar installationen. Viper gör flera olika typer av avlägsna starter set, alla med lite olika funktioner. Du bör vara bekant med alla de förfaranden som är unika för din kit innan du börjar.
3

avväpna fabriken stöldskydd system på din bil. Gör detta genom att trycka på låsknappen på keyless inresa fob, sedan sätta nyckeln i förarsidans dörr och fysiskt vrida den till upplåst läge. Kontrollera bilens instruktionsbok för att se om bilen är utrustad med ett passivt stöldskydd. Dessa system hindra någon från hot-ledningar din bil eller manipulering av tändningen. Om din bil är utrustad så behöver du en transponder bypass innan du fortsätter med installationen av Viper fjärrstart systemet. Se referenser för en komplett guide till transponder förbi.
4

Ta bort panelen under ratten. Inuti det är kabelanslutningar som behövs för att ansluta avlägsna starter. Dessa inkluderar makt, tändning, tillbehör, förrätt, parkeringsljus och ledningar broms. Sätt på skyddshandskar och skyddsglasögon, sedan identifiera varje tråd med voltmeter eller multi-meter, installationsanvisningar kit och bilens instruktionsbok. Det kan finnas mer än en tråd i en viss bunt. Använd ett relä för att ansluta flera kablar från samma bunt när du har kopplat bort batteriet.
5

Koppla bort batteriet och sedan göra alla anslutningar med satsen. Löda anslutningarna, sedan fast dem med eltejp efter lodet har svalnat. Kontrollera igen din instruktion paket efter varje anslutning innan du fortsätter till nästa.
6

Re-anslut batteriet och testa fjärrstart och alla tillbehör innan locket panelerna på plats igen. Om något inte fungerar, åter kontrollera anslutningen och fäst det ordentligt. När allt tester tillfredsställande sätt, kan du byta ut omslag och köra bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63335.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.