Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Installation av en Remote Auto Starter

Medan de grundläggande stegen för att installera en avlägsen startsystem i bilen är samma, vissa system har fler sladdar från starter till tändningen sele. För att säkerställa att du inte skadar ledningar på din bil, är det viktigt att följa de detaljerade instruktionerna som följer med din specifika kit. Lyckligtvis steg i installationen är enkel och lätt nog för dig att slutföra installationen hemma. De flesta kit har några grundläggande steg i gemensamt. Saker du behöver
Skruvmejsel
Drill
två sex-tums bultar
Rubber cement
Wire hängare
Wire crimpers
Lödkolv
Löd
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Dra spaken på förarens sida av fordonet för att frigöra huvfäste. Lyft sedan huven på bilen och fäst den på plats så att den inte faller medan du arbetar. Ta den negativa batterikabeln, med hjälp av en skruvmejsel, från terminalen, så att du inte blir chockad när du arbetar på ledningarna.
2

Använd en borr för att skapa hål för huven stift bultar. Sedan fäster huven stift nära huvfäste med två sex-tums bultar. Under förarsidan instrumentbräda
3

Titta och ta av locket för luftkanalen och locket för styrningen kolonn. Fäst fjärrstyrda startmodulen till insidan av luftkanalen med hjälp av en liten mängd av gummicement.
4

Använd en tråd hängare att trä grå fäst vid den fjärrstyrda startmodulen genom luftkanalen, längs kabelnätet, till huven stift. Använd ett par tråd crimpers att säkra änden av kabeln till huven stift.
5

Kör de återstående kablarna från fjärrkontrollen starter att tändningen sele. Eftersom vissa avlägsna startpaket bara har en tråd går till tändningen selen och andra upp till tre, läs instruktionerna som följde med din sats för att säkerställa att du löda rätt kablar till rätt ställe. Använd lödkolv för att ansluta kablarna till tändningen sele. Sedan, linda trådarna i eltejp.
6

Montera antennen för fjärrkontrollen starter på instrumentbrädan med en liten mängd gummi cement. Kör sedan kabeln från antennen ner till den avlägsna starter och koppla in den i. Byt skal på både rattstången och luftkanalen. Sedan stänger huven på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63300.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.