Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man installerar ett Fjärrstart Motor

Installera en fjärrkontroll starter i din bil kan du värma upp din bil innan du våga sig ut. Installationen kräver vissa ledningar, så det är viktigt att följa monteringsanvisningen exakt så att du inte skadar bilens datorsystem. Lyckligtvis varierar processen inte mycket mellan produkter och några enkla anvisningar kan komma igång med någon avlägsen starter du köper. Saker du behöver
Remote startpaket
Skruvmejsel Två sex-tums bultar
Rubber cement
Wire crimpers
Löd
Lödkolv
Show Mer Instruktioner
1

Öppna din fjärrkontroll kit kontroll starter. Kontrollera att alla delar ingick i satsen och läs instruktionerna, se till att du förstår varje steg. Starta bilen och kolla alla lampor och blinkers för att säkerställa att allt fungerar korrekt.
2

Dra frigöringsspaken för suffletten. Sedan, höja och säkra huven. Med hjälp av en skruvmejsel, försiktigt dra den negativa batterikabeln från posten. Ställ in kabeln åt sidan och se till att kabeln inte kommer i kontakt med någon metall. Med två sex-tums bultar, säkra huven stift från fjärrkontrollen startpaket till
3

plast klämman ligger nära huvfäste.
4

Ta bort locket till luftkanalen, sitter under förarsidan av instrumentbrädan. Använd ett lager av gummi cement för att fästa den fjärrstyrda startmodulen till insidan av kanalen. Kör sedan den grå tråd som fäst vid den fjärrstyrda startmodulen upp genom kanalen till huven av fordonet. Fäst kabeln till huven stift med tråd crimpers.
5

Ta panelen från rattstången att exponera styrningen sele. Kontrollera instruktionerna som följde med din fjärrkontroll startpaket för att se hur många kablar du behöver ansluta till styrningen sele. Beroende på kit du köpt, allt från ett till tre trådar måste lödas till styrningen sele. Använd lod och en lödkolv för att fästa de lämpliga trådarna och linda exponerade ledningar med eltejp. Anslut styrningen sele tillbaka och byta panelen.
6

Fäst antennen på toppen av instrumentbrädan med gummi cement. Trä tråden är ansluten till antennen bakom instrumentbrädan och genom luftkanalen. Anslut kabeln till fjärrkontrollen starter. Sedan tillbaka locket på luftkanalen och stäng suffletten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63299.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.