Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur jag programmera en Prestige APS 875 Alarm Remote?

The Prestige serie auto säkerhet och fjärrsystem start tillverkas av Audiovox, moderbolag konsumentprodukt varumärken Jensen och RCA. Prestige fjärrlarm och startmotor system har en "betjänt"-läge som kan aktiveras genom att trycka på en strömbrytare placerad i fordonet. Betjänad läget kan användas för att stänga av larmet och starta bilen om sändaren är förlorad genom att åsidosätta kod. Override koden kommer förprogrammerad från fabriken på "11," men du kan programmera om den till en personlig tvåsiffrig kod. Instruktioner
1

Tryck på "unlock"-knappen, som ligger i det övre vänstra hörnet på fjärrkontrollen, för att avaktivera larmet. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till "på" läge.
2

Tryck betjänt omkopplaren tre gånger inom 10 sekunder slå på tändningen. Den betjänade omkopplaren är typiskt monterad i instrumentpanelen av fordonet. Om betjänt brytaren inte är monterad i instrumentpanelen, kontakta installatören av systemet för placeringen av övervakad switch.
3

Vrid nyckeln för att stänga av tändningen och tillbaka på tre gånger inom 10 sekunder.
4

Tryck på knappen växlar det antal gånger som motsvarar den första siffran i den valda override koden, mellan en och nio gånger, inom 10 sekunder efter att tändningen off-on cykler. Slå av tändningen och slå på den för att slutföra programmeringen av den första siffran.
5

Upprepa programmeringen med tryckknapp för att ange den andra siffran i den valda override koden, trycka in knappen mellan en och nio gånger. Slå av tändningen för att slutföra programmeringen. Lampan blinkar för att indikera lyckad omprogrammering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63277.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.