Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Installera en automatisk Remote Starter i ett fordon

Fjärrstyrda auto förrätter tillåter dig att starta din bil från en plats i närheten, såsom ditt arbete, hem, eller livsmedelsbutik. Denna enhet kan vara en extra bekvämlighet om du bor i ett område med kalla vintrar, låta bilen kan värmas upp medan du väntar på det inuti. Innan du köper en avlägsen förrätt, kanske du vill rådfråga din bils tillverkare eftersom vissa enheter inte är kompatibla med alla fordonstyper. Saker du behöver
Remote startsats
Lödkolv
avbitare
Digital multimeter
Skruvmejselsats
Wire strippor
Hylsnyckelsats
Värmekanon borrmaskin
eltejp
Krympsvep
Visa fler instruktioner
1

Undersök fjärrstyrd start manual medföljer enheten och välja vilka funktioner du vill använda. Vissa avlägsna starter system har ytterligare säkerhetsfunktioner du kan lägga till. Extra funktioner kan omfatta öppna bagageluckan eller rulla ner fönstren vid behov. Dessa individuella egenskaper är ansluten till en tråd i bilens elektroniska system.
2

Öppna bilens huva och haka den negativa batterikabeln.
3

Lossa och ta bort bultarna och skruvarna som håller panelerna under instrumentbrädan, rattstången och förarsidans panel med lämplig typ skruvmejsel eller skiftnyckel. Detta kommer att ge dig tillgång till trådarna.
4

Studera exponerade utrymmet under instrumentbrädan och hitta en plats för att säkra enheten till den inre ramen. Se till att du lämnar tillräckligt med utrymme för att panel som ska ersättas. Använd buntband eller epoxy för att säkra den fjärrstyrda startmodulen systemet till ramen under rattstången. Kontrollera att startmotorn systemet är säkert.
5

Snip trådarna i någon extra funktion som du inte tänker använda med en avbitartång. Klippa kablarna mellan en längd på 2 och 4 inches. Granska den fjärrstyrda startmodulen manual som kommer att förklara vilka ledningar går till den individuella funktionen på den mottagande enheten. Bunta de återstående trådarna tillsammans med eltejp.
6

Label varje tråd med lämplig funktion med en markör och maskeringstejp. Också placera en etikett på varje tråd i fordonets elsystem. Använd ett fordons bruksanvisning för att hitta platsen för trådarna i var och en av de funktioner som kommer att ansluta till fjärr-starter. Hitta några av de mer viktiga trådar såsom startmotorn, tändningen och primära ledningar makt.
7

Trim 1 eller 2 inches från ändarna av fordonets ledningar med avbitare för att förbereda dem för skarvning. Skarv-och löda fast kablarna som hör till fjärr startsystem till ledningar av fordonet med en lödkolv. Löda ihop trådarna för varje enskild funktion i fjärr-startsystemet. Täck de förenade ledningar med krympplast och värma den med en tändare tills den är tätad runt trådarna. Säkra remote starter svarta kabeln till fordonets ram så att den kan ansluta till den mottagande enheten.
8

Anslut bilens negativa batterikabeln. Testa fjärrkontrollen startpaket för att se till att det fungerar korrekt. Om det finns ett problem, kan du behöva se över anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63283.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.