Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man byter Starter i en '97 Ford Taurus SHO

Byta starter i din Ford Taurus SHO är en uppgift som kan spara dig en stor reparation räkningen genom att göra arbetet själv hemma. Replacement startmotorer för Taurus är tillgängliga via Ford återförsäljarnät eller flera bildelar återförsäljare. Kontrollera med återförsäljaren eller bildelar butiken för att få det gamla starter bänken testad och kontrollera att den är i behov av reparation innan du spenderar pengar på en ny startmotor. Saker du behöver
Jack
Jack står
Wrench in
Hylsnyckelsats
Ratchet
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna huven på din Taurus och lokalisera den negativa batterikabeln. Lossa bulten på batteriet kabeländen med en skiftnyckel och sedan ta bort kabeln från batteriet.
2

Höj framsidan av din Taurus med en domkraft. Stötta den med en uppsättning av pallbock under främre hjulupphängningen på bilen. Skjut under passagerarsidan av bilen och leta reda på startmotorn under passagerarsidan nära baksidan av motorn.
3

Lokalisera de två anslutningarna kabelstammen på startmotorn. Den "B" terminalen är en enda stor tråd, fäst till en post terminal på startmotorsolenoiden. Den andra anslutningen är en push-in anslutning.
4

Ta bort muttern från "B" terminal med en skiftnyckel och ta bort kabeln. Ta tag i hårda kontakten på den andra anslutningen och dra den rakt ut från stiftet på solenoiden.
5

Lokalisera de övre och nedre bultar nära näsan av startmotorn. Ta bort båda bultarna med en nyckel eller hylsa och spärrnyckel sedan bort startmotorn från motorrummet och ut från under bilen.
6

Höj en ny startmotor på plats under bilen och montera de två fästbultarna . Dra åt bultarna till £ 21-fot med en momentnyckel. Ta bort muttern från "B" terminalen på baksidan av startmotorsolenoiden och installera ringkopplingskretsen från den stora röda tråd på det.
7

Montera låsmuttern på "B" terminal och dra åt den till 100 pounds-inches med en momentnyckel. Skjut det hårda skalet kontaktdonen på "S" terminal på startmotorsolenoiden.
8

Höj framsidan av din Taurus utanför pallbockar, ta bort dem från under bilen och sänk bilen till marken . Anslut den negativa batterikabeln till batteriet terminal och säkra bulten genom att vrida den medurs med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63013.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.