Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man gör Body Work på Automobiles

Automotive kropp arbete är en färdighet som många auto organ tekniker gå till en yrkesskola för att lära sig. Denna färdighet kan också läras genom att följa instruktioner och öva på så många fordon som möjligt. Auto kropp arbetet ingår fysiskt arbete och grundläggande teknisk kompetens. Verktyg och material som behövs för att göra kroppen arbetet med bilar. De flesta organ verktyg och material kan hittas på en delar butik med vissa specialitet verktyg eller material endast tillgänglig på en bil färg leverans butik. Saker du behöver
Drill
buckeldragare
Body hammer
Grinder
80 grit rondell
Body Plastic filler
gummiskrapa
180 grit Slipning sandpapper
blockera
220 sandpapper
maskeringstejp och papper
Vax och fett remover
Handduk
Spray primer
400 grit sandpapper
Sprayfärg
Spray klarlack måla

Visa fler instruktioner
ett hål

Borra i de djupaste områdena bucklor. För in spetsen på buckeldragare i hålet och skruva fast den genom att vrida slutet. Skjut viktade handtaget fram och tillbaka till "pull" buckla ut. Rotera till olika hål tills buckla är mer plan och jämn med ytan av bilen. Använd en kropp hammare för att knacka ner några höga punkter som stiger högre än den omgivande ytan av bilen. Det reparerade området ska vara lägre än den omgivande ytan.
2

Grind inuti och runt kanterna av buckla med en kvarn och 80 grit skiva pad. Slipa bort all färg och primer tills du kommer ner till plåten. Använd en plast gummiskrapa att tillämpa ett tjockt lager spackel. Fyllmedlet bör fylla i alla områden med låg och vara tillräckligt tjock för att stiga högre än den omgivande ytan av bilen. Låt filler torka och härda i en timme.
3

Wrap en slipkloss med 180 sandpapper och slipa torkade kroppen filler tills den är slät och nivå med ytan på bilen. Sand området med igen 220 sandpapper på slipkloss. Detta jämnar ytan mer och tar bort djupare repor sätta i filler av 180 slippapper. Håll slipkloss smidig och platt mot bilens yta.
4

Place maskeringstejp och papper över alla områden som inte ska målas. Täck fönsterglaset, däck, hjul, dörrhandtag, nyckelhål, trim, lampor och grill. Använd vax och fett remover och en handduk att torka av bilen för att ta bort partiklar som kan dyka upp under den färdiga lack.
5

Täck reparerade området med primer, hålla burken 6 till 8 inches från ytan och använda vänster till höger motioner, inte upp och ner. Använd en tjock päls och låt det torka i 30 minuter. Slipa grundmålad yta slät med 400 sandpapper. Torka den med vax och fett remover gång.
6

Spray 3:57 tunna lager färg över området, som håller sprutan 6 till 8 inches från ytan. Börja på toppen av bilen och arbeta ner, hålla rockar lätt och tunn för att undvika körningar i färgen. Vänta 15 minuter mellan varje lager. Upprepa dessa tekniker med klarlack måla. Vänta en hel dag före hantering området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62701.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.