Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man tar bort Toyota Solara förpackningstråget

Toyota Solara, som de flesta bilar har en bakre förpackningstråget mellan baksätet och bakre glaset. På vissa modeller är det tredje bromsljuset montering lagras ovanpå paketet facket. Den vanligaste anledningen till att du skulle behöva ta bort paketet facket är att komma åt Solaras bakre högtalare eller subwoofer, som ligger nedanför. Räkna förpackningstråget borttagning förfarande att ta cirka 20 minuter. Saker du behöver
plast trim pinne eller plattbladad verktyg
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Solara motor. Ställ spaken för säkerheten. Flytta till baksätet.
2

Lyft vredet på varje sida av den bakre ryggstödet och skjut ryggstödet nedåt för att vika den. Det ger dig bättre tillgång till stolpeklädseln paneler och paketet facket.
3

Bänd runt kanterna på den bakre stolpen Beklädnad med trim pinnen. När du gör det, kommer klippen på panelerna pop bort från ramen, så att du kan ta bort några paneler. Ta bort beklädnaden på varje sida. Den bakre pelaren trim panel är plasten panelen mellan bakrutan och taket på varje sida.
4

tag i tredje församling bromsljuset. Dra enheten mot framsidan av Solara, och sedan dra upp den för att ta bort den. Koppla ledningsnätet från undersidan och ställa enheten på sidan. Om din Solara har en spoiler, är det tredje bromsljuset monterad i spoilern. Det är inte nödvändigt att ta bort den.
5

Bänd längs framkanten av paketet facket med trim pinnen. När du gör det, kommer klippen förbinder förpackningstråget till Solara pop gratis. Arbeta dig runt omkretsen av paketet facket för att frigöra det, och lyft sedan bort för att ta bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62868.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.