Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Verktyg för Auto Mekanik

Auto mekanik utföra rutinunderhåll och omfattande reparationer på bilar, lastbilar och terrängbilar (SUV). De måste vara väl förtrogen med ett brett utbud av fordonssystem för att diagnostisera problem, ersätta komponenter och säkerställa att ett fordon är säkert att köra. Auto mekanik använder sig av många olika typer av verktyg, från enkla till högteknologiska. Skiftnycklar och uttag

basen av en bilmekaniker verktygslåda består av skiftnycklar och uttag. Dessa verktyg är nödvändiga för att avlägsna fästelement att få tillgång till olika delar av fordonet, både i det inre och under huven. Mekanik behöver uttag med både engelska och metriska mätningar för användning med både import och inhemska bilar. De använder också specialitet versioner av vanliga handverktyg som oljefilter skiftnycklar, momentnycklar och Allen skiftnycklar för att ta bort vissa komponenter.
Bromsar Verktyg

Auto mekanik använda en rad specialitet verktyg för service bilen bromsar. Bromsfjädern tänger är användbara för att koppla ur de små fjädrar som ingriper inuti en bromsenhet. Mekanik kan också använda vice grepp för att förstå de små komponenterna inuti bromsen. Broms damm och bromsvätska är både farligt, så mekanik använda speciella rengöringsmedel för att avlägsna rester och grundläggande objekt säkerheten såsom handskar och ögonskydd för att stanna säkert. Addera ditt elverktyg

Automotive elektriska system är komplexa nätverk av trådar, motorer, växlar och datorer. För att diagnostisera och reparera elektriska problem, auto mekanik använda verktyg som en multimeter, som detekterar strömstyrka och spänning, samt 12 volt testare krets och sonder test som Pierce sladdisolering. Ledningar, avbitare och eltejp är också verktyg för handeln för ledningsdragning elmateriel.
Stora Verktyg

Auto mekanik utnyttja vissa storskaliga verktyg som utför speciella funktioner i vissa reparationer. Ram maskiner är storleken på en bil och fäst på bilens underrede att böja ramen tillbaka i form efter en olycka. Motor telfrar, som kan vara mekanisk eller hydraulisk, lyfta motorn ur en bil med hjälp av kedjor, remskivor för mekanisk fördel. Hissar kan höja även den tyngsta bil eller lastbil så tekniker kan arbeta mer fritt på hjul, avgassystem och gastankar. Mekanik använder också svetsbrännare att reparera och tillverka fordon ramar och avgassystem.
Datorer

Datorer är ett viktigt verktyg för auto mekanik som arbetar med nyare bilar. Många av fordonen på vägarna i dag använder avancerade enheter motorstyrning för att hantera prestanda och diagnostisera problem. En mekaniker med rätt utrustning kan utnyttja den fordonsbaserade datorminne att identifiera och oegentligheter eller felkoder som kan tyda där problemet har sitt ursprung.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62538.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.