Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur du köper Olycka skadade bilar

Ett fordon med en bärgning titel identifierar det som en olycka fordon, översvämning skadade eller som en stöld återhämtning. Försäkringsbolaget betecknar ofta denna typ av fordon som en totalförlust och bestämmer sig för att sälja den till en bärgning eller auktion bärgning återförsäljare. Dealern ger sedan till konsumenten som en bärgning fordon som ska repareras och inspekteras för trafiksäkerheten. Saker du behöver Review, en pålitlig verkstad
Visa fler instruktioner
1

lära sig olika mellan en bärgning titel och en normal bil titel. Olika länder har olika lagar angående bärgning fordon. En bärgning titel kan identifieras som en återställd titel, ombyggd från bärgning återupplivades, titel eller ombyggda titel, beroende på läget du befinner dig i. Kontakta din lokala DMV för att se vad reglerna är när man återuppbygga en bärgning fordon. Många stater kräver att du hålla alla dina reparationer kvitton så att du kan bevisa att bilen eller delar reparation inte stals. Förstå att försäkringsbolagen kommer att erbjuda försäkring för en bil med en bärgning titel, men bilen kommer att ha ett lägre värde än en bil med en normal tydlig titel.
2

Analysera vilken typ av bil du vill ha. Faktor i antalet cylindrar, typer av bekvämligheter och typ av fordon du vill. Undvik att göra alltför specifik ett val när det gäller att göra och modell. Du kan hitta den typ av fordon du vill, men du kan få det svårare att hitta ett visst märke, färg och modell.
3

Hitta en bärgning återförsäljare eller online-auktion återförsäljare såsom TT Repairables, eRepairables eller 43 Auto. Titta igenom tillgängliga bilar och uppmärksamma noterade skador. Ta reda på hur bilen var skadad och hur omfattande denna skada är. Var uppmärksam på ramen och elektrisk skada. Ta reda på om bilen rullar eller inte. En bärgning försäljning eller auktioner är ofta upp till en vecka eller mer, vilket ger dig tid att få ungefärliga uppskattningar reparationskostnad. Så ta fordonet specifikationerna för de fordon du vill en body shop du arbetar med. Be om en uppskattning av kroppen reparationsarbeten.
4

Lägg det begärda priset på bilen, eller det belopp som du är villig att bjuda på fordonet för kostnaderna för transport av bilen och priset för fastställande bilen. Analysera om det reparerade fordonet kommer att vara värt den totala kostnaden för dig.
5

Kontakta bärgning återförsäljare och be om den bil du vill ha, om du inte kan hitta vad du vill. Se om företaget har en som inte finns ännu. Förhandla fram ett pris.
6

köpa bilen du vill och ordna med transport. De flesta bärgning återförsäljare eller återförsäljare auktion kan hjälpa dig att göra färdsätt. Räkna din bil att anlända i cirka 30 dagar och räknar reparationer att ta ytterligare 30 till 60 dagar, beroende på body shop du använder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62684.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.