Thule Hitch Rack Vägbeskrivning

Thule ryck rack ger en stabil och säker plattform för transport av cyklar. Den ryck rack har universell konstruktion så att den kan fästas antingen en 1,25-tums mottagare eller en 2.0-tums vanlig dragkrok mottagare. Den ryck rack kan hålla och transportera upp till fyra cyklar på en dubbel-L ram. Konstruktionen möjliggör justering utåt för att hålla flera enheter, och kollaps med en låsmekanism när den inte används. Thule ryck rack har lätt, aluminium konstruktion som erbjuder bärbarhet och korrosionsbeständighet. Församlingen kräver bara några minuter. Saker du behöver
Thule dragkrokssatsen
Socket set (tillval) katalog Ratchet skiftnyckel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Placera ditt fordon i park för en automatisk transmission och i växeln för en manuell växellåda. Dra i nödbromsen. Öppna Thule dragkrokssatsen och lägg ut bitarna. Separera kit verktyg från de hårda delarna, muttrar, bultar distanser och låsbrickor. Om du har en 1,25-tums mottagare ram på din bil, ta bort aluminium bolt mottagaren adapter på Thule stinger församling med satsen skiftnyckel. Dra-adaptern.
2

Placera en låsbricka och distans på mottagaren skruva upp till skruvhuvudet resp. Placera bulten genom mottagaren hålet och dra åt den med kitet skiftnyckel eller en hylsa och spärrnyckel. Det finns ingen mutter på slutet, de skruvas bultarna direkt i mottagarens ram.
3

Placera aggregatet rakt in i ditt fordon mottagare om du har 2-tums storlek mottagare. Den aluminium adapter kommer att stanna på aggregatet. Placera en låsbricka, sedan en spacer på bulten, upp till toppen av skruvskallen. Passa bulthålet på mottagaren och placera bulten genom hålet och dra åt den med satsen skiftnyckel.
4

Ställ vertikala stödet bar (som har baren stöder och remmar fäst) ner i kvadratisk öppning på aggregatet. Rikta den vertikala stödet bar och montering monteringshål (du kommer att se två hål). Tryck två bultar genom hålen jäms med monteringen. Placera en platt bricka på slutet trådar av varje bult, skruva sedan på två låsmuttrar på varje tråd ände. Dra åt låsmuttrarna med kit skiftnyckel eller en socket.
5

Leta efter spaken på den övre dragkroksenhet. Det kommer att ha en pil på den. Lyft spaken för att låsa upp skumt mekanismen och svinga stödskenorna uppåt tills spaken klickar i låst läge. Dra i spaken och tryck ner stödskenorna om du behöver låsa den i den lagrade positionen. Med barerna i full upprätt läge, placera den tyngsta cykeln först --- närmast stammen --- på de U-formade vaggor.
6

Stagger cykeln riktning för flera bike lastning. Dra spännband över cykelramen i båda ändar och cinch bandet hålen över plast låsrattarna.
7

Loop den långa, blå tillbehör rem runt de nedre ramarna i cyklar. Kör remmen genom stora öglan hålet på nedre stringer montering. Spänn remmen med den inbyggda spänningen spärr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89548.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.