Hur man installerar en Pioneer GPS

Global Positioning System enheter, t.ex. de som gjorts av Pioneer , tillåta användare att ta reda på var de är och ger anvisningar till varje plats användaren måste gå . Eftersom Pioneer GPS är en bärbar enhet avsedd att enkelt överföra från bil till bil , placera GPS i din egen bil och ställa det upp en enkel process . Instruktioner
1

Placera GPS sugkoppsfäste i bilen genom att trycka sugkopparna på insidan av din bil vindrutan under backspegeln . Placera GPS i sugkoppen .
2

Anslut GPS slutet av din GPS strömsladden till rätt port på din GPS . Anslut den andra änden av den här sladden till bilens cigarettändaruttag .
3

Förvandla din GPS genom att skjuta strömbrytaren på baksidan av GPS till " On " läge . Tryck på " OK " -knappen på din GPS . Välj önskat språk för din GPS . När du har valt språk och tryck på " OK ", GPS kommer att starta .
4

Ange tidszon du befinner dig i efter GPS startar om , och välj sedan om enheten automatiskt ska justera för sommartid tid .
5

Ställ in tid och avstånd format som du vill använda , tryck sedan på " Ja" -knappen för att titta på en tutorial om GPS . Efter handledningen , kan du börja använda din GPS .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90215.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.