Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur bestrida fortkörning biljetter

Ta emot en fortkörningsböter är frustrerande och kan lämna dig känslan försvarslös, speciellt om det är oförtjänt. Contesting din biljett kan hindra dig från att samla poäng på din licens, betala en högre försäkring ränta, och med ytterligare förare pedagogisk utbildning. Instruktioner
1

Behandla officer som drar dig över med respekt genom att lyssna på honom och undertrycka lusten att avbryta. Insistera inte att du skulle hastighetsgränsen eller vädja om en andra chans. Det finns inget omedelbart sätt att bevisa dina påståenden, och det kommer bara att förvärra officer.
2

Tänk villkoret för din bil när du dras över. En trasig hastighetsmätare eller sviktande bromsarna kan vara delvis att skylla för din biljett och att kunna bevisa en omätbara misslyckande kan bidra till ditt fall. Besök en lokal mekaniker att göra en professionell besiktning och förse dig med skriftlig bevisning som ni kan presentera för domaren. Även om inga skador hittas, är ett kvitto på en generell inspektion visar att du menar allvar med att lösa problemet och undvika framtida misstag.
3

Schemalägg en domstol datum på din stadshuset inom den tidsram som avsatts för dig. Detta datum kan hittas på din biljett. Kom ihåg att ta med dig när du schemalägger en hearing.
4

anlita en advokat eller en annan erfaren professionell för att hjälpa dig. Även om du inte har råd med detta, kan en kort konsultation bekanta dig med vad du kan ha missat i din egen forskning. De kommer också att ge dig en allmän uppfattning om vad som väntar i domstol.
5

Bekanta dig med placeringen av din prövning i förväg för att säkerställa en snabb ankomst. En sen utseende kommer inte bara att minska din trovärdighet, men lämnar dig frazzled och oförberedd att försvara ditt fall.
6

Använd lämplig, blygsamma kläder till din rättegång. Proffsiga kläder du kan bära till arbetsplatsen är bäst lämpad för formella framträdanden. Undvik att välja något alltför vardagligt, smutsig eller potentiellt stötande.
7

Adress domaren som "Your Honor" och hålla ögonkontakt för att se till att du inte blir distraherad eller ge ett intryck av osäkerhet. Beträffande alla med respekt och artighet är avgörande tjäna förtroende för domaren.
8

Låt din drivande post fungerar till din fördel. Även om du har många trafikförseelser, kan du ha möjlighet att belysa hur de är relaterade till fortkörning eller placerade långt ifrån varandra. Dessutom, om du besökt en mekaniker eller någon annan professionell för att bedöma tillståndet för din bil, kan en officiell kvitto uppvisas. Din bevisning ska läggas fram till domaren i ett lugnt och samlat sätt, vara noga med att undvika känslomässigt laddade uttalanden eller klagomål beslutet av domaren
9

Respekt, med tanke på att du har det. möjlighet att överklaga. Allt ditt beteende kan registreras och användas mot dig i en framtida rättegång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149921.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.