Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Birthday Cake Designs & Instruktioner

När någon du bryr dig om har en födelsedag, det är kul att presentera dem med en attraktiv kaka som är också läckra. Visst, du kan ha födelsedagstårtor designat och förberett professionellt, men om du vet hur, kan du spara lite pengar och göra ditt eget. Att veta hur man designar och förbereda födelsedagstårtor ger dig möjlighet att öva med dina egna kreativa kulinariska färdigheter. Använda ett brett spektrum av material, kan du designa och inreda födelsedagstårtor för ett brett spektrum av teman för celebrants i alla åldrar. Saker du behöver
Beredda tårtor
Frosting
Frosting spatlar
Canned spraya glasyr
spritspåse tips
Blandade utsmyckning bitar
Visa fler instruktioner

1

Placera en preparerad kaka som kylts till 40 grader på en tårta tallrik. Du kan förbereda denna kaka i förväg från scratch om du vet hur, eller helt enkelt använda ditt val av boxed kakmix. Kakan skiktet kan vara vilken form eller storlek. Smaken av kakan du väljer beror på din smak eller smak av den person som kakan är för. Vissa smaker är choklad, körsbär chip, morot-tårta, vanilj och buttercreme.
2

Doppa en glasyr spatel i en behållare för påfrysning i en smak som du väljer. Du kan också göra din egen glasyr, om du har en favorit recept och know-how. Färdiga glasyrer finns i ett brett spektrum av smaker och färger, vilket gör det lätt att hitta en som passar dina behov. Rör glasyr runt att belägga spatel med det.
3

Applicera frostat spatel till toppen mitten av kakan och sprida frosting utåt. Coat hela ytan av kakan, inklusive sidorna. En 1/2-tums lager av glasyr är tillräcklig om man tänker på att dekorera den med frostat mönster, godis eller andra prydnadsföremål. Annars kan du göra det frostade lagret så tjock som du vill, med så mycket glasyr som du vill.
4

Välj en burk med spray glasyr, som är ett utmärkt och kostnadseffektivt alternativ till att använda vanlig glasyr i en spritspåse. Kan glasyr kommer i en mängd olika färger och smaker, ungefär som jarred glasyrer. Fäst en spritspåse spets i ditt val till applikatorn. De disponibla konserverade glasyr passar vanliga bilagor spritspåse med lätthet.
5

Håll burk ungefär 2 inches från ytan av kakan, lutar åt sidan en aning. Tryck pekfingret på rörliknande applikatorn för att flytta det åt sidan. Detta initierar sprutningsprocessen som bildar böljande moln av glasyr. Spraya en tjock linje av glasyr runt den yttre kanten av det översta lagret av din frostat kaka. Beroende på den bifogade filen du använder, kommer strukturen på frosting variera.
6

Lägg sista handen vid tårtan, såsom små leksaker för ett barns födelsedag eller exotiska godisar för kräsna vuxna. Använd din fantasi för att skapa teman och attraktiva förbättringar när dekorera din födelsedagstårtor. Se till att endast använda ätbara eller giftfritt och rena objekt för denna strävan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147505.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.