Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man testar Krockkuddar

Krockkuddar rädda liv, med över 20.000 förare och passagerare redan skyddade som av 2010, enligt National Highway Traffic Safety Administration. Som NHTSA påpekar, är airbag skador blir färre varje år, med nyare bilar och lastbilar som har de bästa säkerhet poster, men ett betydande antal skador och dödsfall orsakas av krockkuddar som är felaktiga och inte distribuera när det behövs. Det finns flera sätt du kan testa dina krockkuddar för att säkerställa att de fungerar korrekt. Saker du behöver
rapport bil historia
Trovärdig mekaniker
Visa fler instruktioner
1

Starta din bil. Titta på den kompletterande fasthållningsanordningen ljus, vanligen märkt "SRL" på bilens instrumentbräda. Den ska tändas och lysa i några sekunder innan du stänger av. Om lampan inte tänds, eller tänd efter det inledande testet, kan din airbag vara defekt.
2

Titta på omslaget på varje krockkuddar i bilen. Original, fabriksmonterade luckorna är ofta märkta "SRS" eller "S /L." En krockkuddelock utan detta märke kan ha bytts ut och kan få problem. På bil historia rapport för ditt fordon
3

Look. Dessa rapporter finns tillgängliga via återförsäljare eller online-företag, och ge information om din bil. Inte alla potentiella airbag frågor avslöjas på detta betänkande, men du kan ta reda på om bilen har byggts om eller har varit i en olycka.
4

Kontrollera National Highway Administration Traffic Safety för att se om din fordonet har ett återkallande påverkar airbagsystemet.
5

Ta din bil till en pålitlig mekaniker att utföra en elektronisk test på airbag-systemet. Mekanikern har tillgång till verktyg som bedömer varje del av krockkuddar och som ger en säkrare diagnos av hur väl airbagsystemet kommer att arbeta i en krasch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146857.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.