Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man byter Straps barnstolen

Barn säkerhetsselar används för att hålla barnen när man sitter i ett fordon i rörelse. Dessa selar hindrar spädbarn från fruktansvärda bilolyckor, vilket sparar barnets liv. Dock har ett barn fastbindningssele en livslängd på 10 år. Efter den tiden har selen ändras för att det ska ge maximalt skydd för passageraren. I detta fall har den förälder /handledare att byta remmarna i säkerhetsselen, eftersom den delen oftast lider av slitage av konstant användning. Saker du behöver
Bilbarnstol
Nya remmar
Visa fler instruktioner
1

Dra selens remmar (som är placerade på baksidan av sätet), så långt det går, tills du ser metallplattan. Detta är det objekt som selar fästs vid. I vissa fall är det inte gjort av metall, men plasten. Detta förfarande gäller för säkerhetsselar finns i carseats. För icke-bilstolen säkerhetsselar, hoppa till steg 5.
2

bort varje rem från metallen /plastplatta.
3

Dra båda öglorna genom selen slitsen till framsidan av sätet. Gå till fronten och dra ur bröstet klipp tills metallplattan är ute och selen är helt ur sätet.
4

Introducera nya plast /metallplatta under sätet. Dra de nya banden från din nyförvärvade säkerhetssele genom önskad sele kortplatsen. Det rekommenderas att du använder den första sele kortplats för småbarn, den andra för 2 år gamla barn, den tredje för 3-åringar och den fjärde och sista för barn upp till 10 år.

5 > Haka av koppel från baksidan av selen. Haka loss öglorna samt. Dra dina nya remmar genom metallkrok och pressa hårt för att justera dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146570.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.