Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur gör jag Wire Lights Pickup Trailer?

Kabeldragning en pickup för släpvagn lampor kan göras på två sätt, beroende på vilken typ av släpvagn som ska bogseras. Om vagnen är utrustad med en grundläggande väg rättslig belysning av sidoljus och en tagg belysning, bromsljus och blinkers pickup ska kopplas med en platt fyra stift skumt. Om vagnen är utrustad med en väg rättssystem plus elektriska bromsar och en ombord batteri för att driva en break-away systemet nödstopp bör pickupen kopplas med en runda sju-stifts skumt. Saker du behöver
fyrstifts skumt med integrerad kabeldragning
Seven-pin dragkrok (tillval) katalog Seven-ledarkabel (tillval) katalog Inline säkring (tillval) katalog Wire Splicers
isoleringstejp
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av dragkrok måste du ansluta till pickup beroende på vilken typ av trailern kommer du att bli bogsering . Köp en platt fyra stift med tillräckligt integrerad fyra-ledarkabel för att nå de redan existerande ljus kluster, eller en runda sju stift och tillräcklig sju-ledaren tråd att nå hytten. Dessa material kan hittas på bildelar butiker eller lastbilen gången av lagerlokaler hem förbättring. Den fyra stift Hitch
2

Wire genom att ansluta de integrerade kablar sticker ut från dess bakre till redan existerande ledningar bakom ljuset kluster . Använd egna tråd Splicers göra anslutningarna. Kontrollera med din instruktionsbok för att bekräfta färgkoder, branschstandard färgkoder är vita 10-mätare tråd för mark-till-fordon-anslutning, brun 14-gauge wire för baklyktor /varselljus /registreringsskylt anslutning, gul 14-gauge tråd till vänstersväng /bromsljus anslutning och grön 14-gauge wire till högersväng /bromsljus kabelanslutning.
3

Wire sju stift skumt genom routing tråd till dess plats från de fyra källor som citeras för fyra stift skumt, sedan ansluta dem till terminalen navet inuti sju stift skumt enligt följande: vit till plint en, brun till plint tre, gul till plint fem och grön kabel till plint sex. Dessutom, anslut den blå 12-gauge tråd för bromsstyrningen anslutning till terminal två, den svarta 10-mätare tråd för chassi batteriets anslutning till terminal fyra och lila 14-gauge tråd för back-up lampor till terminal sju (i centrum).
4

Dra den blå tråden till bromsen styrenheten monterad i hytten, och fäst den enligt bromsstyrningen tillverkarens anvisningar. Dra den svarta kabeln till ett levande utbud som är konstant när dragfordonet är påslagen, t.ex. bakom strålkastare switch och anslut den med en inline säkring vid amperetal designad av trailern tillverkaren. Dra den lila kabeln till baksidan av din redan existerande backljus, och ansluta den med en kabel splicer.
5

Isolera alla Splicer anslutningar med eltejp, och säkra alla körningar av kabeln borta från varma och rörliga delar med plast buntband.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147389.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.