Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säkerhetsbälte lag i Florida

På Juni 30, 2009, fick Floridas bilbälte lagar tuffare. Den dagen blev Florida en primär verkställighet tillstånd. Detta gör att de brottsbekämpande myndigheterna att stoppa bilister för den enda anledningen att utfärda en stämning bilbälte. Aspekter av Floridas återhållsamhet lag som barn, men är bland några av landets svagaste i mars 2010. Säkerhetsbälte lag

Enligt Florida lag, samtliga åkande i framsätet på en bil ska använda bilbälte. Individer under 18 år måste säkras med ett säkerhetsbälte eller fasthållningsanordning för barn oavsett sittställning. Bilar, pickuper och skåpbilar omfattas av lagen, enligt Florida Highway Patrol.
Child Restraint Lag

Floridas bilbarnstol lag säger att ungdomar under 18 år måste vara spännas fast i framsätet eller baksätet på ett motorfordon. Den Insurance Institute for Highway Safety ger låga betyg (en "marginell" rating, vilket är bara ett steg över "dåligt") till hur lagen omfattar små barn. Barn i åldrarna 3 måste säkras med en fasthållningsanordning för barn. Florida lag konstaterar att 4 - och 5-åringar kan använda antingen en fasthållningsanordning eller bilbälte. Den FHP säger att det är förarens ansvar att se till att minderåriga följa lagen.
Enforcement

Genom att bilbältet lag en primär kränkning, Florida säkrade $ 35.500.000 i Federal Highway finansiering, rapporterar Miami Herald. Under sekundär verkställighet, kan du få ett säkerhetsbälte kränkning endast efter att ha stoppats för annan trafik felsteg. Böterna för att bryta säkerhetsbältet lagen är ett minimum av $ 30 plus en $ 6 domstol avgift. Barnsäkerhetssystem lag brottet medför en $ 60 minimum böter plus en $ 10 domstol avgift.
Undantag

Florida lag förklarar att skolbussar, offentliga och privata transporter bussar, jordbruk fordon, lastbilar med en totalvikt på över 26,000 pounds och motorcyklar, är mopeder och cyklar undantas från bilbältet lag. Liknande undantag finns för bilbarnstol lagen. Om det bedöms av en läkare för att få ett medicinskt tillstånd som förbjuder dig från att på ett säkert sätt använda bilbälte, är du befriad. Tidningsutdelning personer, sophämtning arbetare, individer i boyta på ett fritidsfordon och personer som innehar fordon inte krävs enligt federal lag att ha säkerhetsbälten är också undantagna. Addera Utbildning

Både Floridas säkerhetsbälte och barnskydd lag visar att lagstiftarens avsikt är att "all stat, landsting och lokala brottsbekämpande organ, råd säkerhet och offentliga skolsystem" att genomföra allmänhetens medvetenhet och upplysningskampanjer för att främja sammankoppling . FHP driver fyra "convincers säkerhetsbälten" i delstaten Florida. Den convincer simulerar upplevelsen av en trafik krasch vid 80 mph. Passagerarna fastspänd på en vagn och flyttas ner en ramp till ett abrupt stopp. FHP konstaterar att dåliga saker händer vid lägre hastigheter också. Kraften hos en 30 mph vrak kan öka det upplevda vikten av en 15-pund barnet till 450 pounds. Om barnet inte är säkrad, kan du inte stoppa den från att matas ut från ett fordon, varnar FHP.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146505.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.