Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Definiera SAE

The SAE, eller Society of Automotive Engineers är en grupp designers och fysiker dedikerade till att göra bilar som säker, snabb och effektiv som möjligt. De har på senare år expanderat till att omfatta även tåg och flygplan. Historia

sekelskiftet såg bilar blomstrar i popularitet, och otaliga människor att starta egna bilföretag. Således började två författare prata upp behovet av reglering i sina respektive tidningar. Så en grupp av New York ingenjörer började den första inkarnationen av SAE, då Society of Automobile Engineers. Som medlemskap luftballong, började andra grupper kräver SAE ledning av sina industrier, såsom traktorer, båtar och så småningom flygplan, vilket föranledde namnbytet till vad det är idag.
Funktion

Den primära funktionen hos SAE är att upprätthålla normer för bygg självgående fordon. Allt byggt i SAE-kompatibla växter kommer alla möta samma miniminormer för byggandet.
Storlek

Koncernen har idag drygt 121.000 betalande medlemmar och är verksam i 97 olika länder världen över. Det finns filialer över hela världen, och gruppen är alltid expanderar.
Andra intressen

Gruppen tar också ett stort intresse för utbildningen av framtidens ingenjörer. Inte bara utbilda studenter på potentialen i en karriär inom, men även lärare och personal så att de kan ge den senaste informationen. Dessutom är utmärkelser från SAE gått ut för att främja enskilda bidragsgivare arbete.
Kända Ties

första SAE vicepresident var ingen annan än upp-och- kommande ingenjör, Henry Ford. Tidig pilot Orville Wright stödde också den grupp genom att uppmuntra dem att inkludera Flygplan i deras beskrivning --- som hjälpte senare namnbytet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146250.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.