Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Förhindra att Car Bogsering

med din bil bogseras kan vara en skrämmande upplevelse. När du parkera din bil du räknar med att komma tillbaka och tycker att det är på samma ställe. Om det är ingenstans att finna, är det första som kan komma till ditt sinne bilstöld. Det finns parkeringsplatser regler som måste följas för att undvika bogsering. Det bästa sättet att förhindra att din bil bogseras är att bekanta dig med dessa förordningar. Du kan förhindra att din bil från att bogseras med hjälp av följande tips. Instruktioner
1

Parkera bilen i ett område där du inte bryter mot några parkeringsplatser föreskrifter. Några av de platser där bilar inte får parkeras omfattar framför en brandpost eller inga parkeringsplatser zoner. Parkering på en plats som tilldelas någon annan, till exempel i ett lägenhetskomplex parkeringsplats, kan också leda till bogsering.
2

Placera ditt handikapp tillåter där den är synlig för tjänstemän parkering verkställighet, om du har en sådan dekal. Det ska placeras på backspegeln så snart du parkera på handikapp parkering plats. Var också noga med att använda ett parkeringstillstånd som inte gått ut.
3

Sätt tillräckligt med pengar i parkeringsautomaten att förhindra bil bogsering. Om parkeringsmätaren slut på pengar, kan bilen bogseras från platsen. Sätt en extra kvartal för att täcka dig om du inte gör det tillbaka till bilen i tid.
4

Betala alla dina trafik biljetter att undvika bogsering av bilen. Ansamlingen av obetalda biljetter kan leda till bogsering. Bogsering kan vara dyrt och kan även kosta dig mer än de obetalda biljetter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147114.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.