Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man gör en lastbilsförare Knot

Om du behöver förankras last ovanpå bilens takräcke, utan att förlora rep spänning i processen, kan en lastbilsförare knut vara din knut val. Den lastbilschauffören knut är ett sätt att tredubbla repet, samtidigt som bara en tredjedel av denna spänning med händerna. Du kan binda din last ner, minimera rep brännskador på händerna, känna lasten är trygg och säker. Instruktioner
1

Fäst ena änden av repet till en sida av bilens takräcke. Lash repet över lasten till den andra sidan av ditt takräcke. Den lastbilsförare knut så småningom kommer att haka på denna sida av takräcket.
2

Trä den fria änden av repet upp och bakom sig själv och bildar en slinga. Använd din högra hand, ta öglan mellan tummen och fingrarna och vrid slingan gång, moturs. Den tvinnade rep ska likna en åtta. Twist slingan igen, på samma sätt. Den tvinnade rep bör tvinnas två gånger över sig själv, med en ögla kvar på botten. Den fria änden av repet skulle släpa iväg, upp och till vänster.
3

Ta tag i repet, nära den dubbla twist, mellan vänster tumme och pekfinger. Vrid den fria änden moturs med vänster hand, looping repet över pekfingret.
4

Thread slingan, som är tvinnade runt vänster pekfinger, genom tvinnade siffran åtta slinga. Ta den fria änden av repet ner och runt en trygg punkt på takräcket, med din högra hand. Ta repet uppåt och åt höger, och igenom öglan runt vänster pekfinger, och sedan under sig, återvänder den till den vänstra sidan av knuten.
5

Avsluta knut med två halva missöden. Ta tag i spetsen av linans fria ände med höger hand, och ta tag i den längre upp på repet med vänster hand. Hålla din vänstra handen stilla på vänster sida av knut, ta repet ner och runt till höger sida av slingan med din högra hand. Trä repet under takräcket slingan och över repet innehas av din vänstra hand. Den fria änden ska dyka upp på vänster sida på knuten. Dra knuten tight. Det bör finnas ett halvslag säkra knut.
6

Knyt en andra halvslag på samma sätt som du bunden den första. Dra knuten tight. Den lastbilschauffören knut bör nu vara tätt fäst din takräcke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147502.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.