Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad är rätt sittställning ?

Att köra en bil börjar med korrekt hållning . Korrekt sittposition spelar en betydande roll i komfort och säkerhet för förare och passagerare . Ta sig tid att justera stolen kan betyda skillnaden mellan att avvärja en olycka eller inte . Seat Position

Placera stolen så att du kan nå golvet pedalerna och ratten , medan en svag böj i dina armar och ben . Justera nackstödet så det är direkt bakom huvudet . Lämna utrymme mellan benen och ratten så att den inte stör dina benrörelser .
Posture

Luta dig tillbaka mot ryggstödet . Håll knäna parallella eller något högre än höfterna . Placera händerna på vardera sidan om ratten . Slappna av i axlarna . Åsikterna går isär om huruvida det bästa styrplatsen är att lägga händerna på 10 och 02:00 eller 9 och 03:00 ( dvs de positioner på en klocka med ett ansikte ) . National Highway Traffic Safety Administration hävdar att den inte har tillräckligt med data för att rekommendera en position över den andra .
Safety

korrekt hållning hjälper föraren se road utmaningar och svara på dem snabbare . Likaså bör du alltid bära bilbälte , korrekt justera speglar och hålla små barn i bilbarnstolar . God bilkörning kan minska risken för allvarliga skador när olyckor inträffar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146823.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.