Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Nödstopp Säkerhet

Enligt National Transportation Safety Board, alla motorvägar som krävs för att ha märkt akuta pull-off zoner. Nödstopp är konstruerade för förare som befinner sig i en nödsituation. Medan dessa stopp är utformade för säkerhet, förarna måste också vidta försiktighetsåtgärder för extra säkerhet. Rastplatser

När förare blir trött eller i behov av en paus från sina resor, rastplatser erbjuda en fristad. Säkerhet rastplatser var först utformade 1958, enligt det nationella systemet av Interstate och Highways försvar, och förse resenärer med minimal komfort bekvämligheter. Dessa faciliteter inkluderar toaletter, dricka fontäner, grunder picknick, reseinformation och en och annan automat. De har in-och utgångar som är ett säkert avstånd från motorvägen.
Emergency Pull-Offs

Vid en nödsituation inte kan vänta tills nästa säkerhets rastplats, akuta pull-offs är till för resenärerna. Emergency pull-offs har inga resor komfort eller bekvämligheter. Den blå och vita akuta pull-off tecken direkta resenärer till en fristad direkt av vägen. Det finns inga separata ingångar och sätt utgång till akuta pull-offs. Dessa pull-offs är direkt vid sidan av vägen. De är ett säkert avstånd från vägen. En vit linje markerar där bilar ska dras bakom. Dessa hållplatser är för nödsituationer bara och ska inte användas som rastplatser.
Nödsamtal Lådor
Call lådor förse förarna med extra komfort och säkerhet längs motorvägar.

nödsamtal rutorna är placerade på sidorna av motorvägar. De ger förarna möjlighet att träffa en knapp för att få hjälp. Förare kan slå en blå knapp för en olycka eller nödsituation som kräver polisen, brandkåren eller medicinsk hjälp. En grön knapp kommer att skicka hjälp för mekaniska haverier. Att slå en svart knapp kommer att erbjuda hjälp för ett mindre problem, såsom en punktering eller en förare som har slut på gas. Den gula knappen kommer att avbryta din begäran. Dessa boxar har åberopats kraftigt i områden med prickig mobiltelefontäckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147085.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.