Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att trä remmar på en bilbarnstol

Spädbarn och småbarn bilsäten har justerbar femgradig selar för att tillgodose dina växande barn, med säkerhet en viktig prioritering. De justerbara remmar passar genom slitsar i bilbarnstolen, så att du kan flytta remmarna lätt när ditt barn växer. Lossa remmarna är nödvändig när sätet stoppning blir smutsiga och behöver rengöras. Trä om fem-punktsbälte måste göras på rätt sätt. Ditt barns säkerhet är beroende av korrekt användning av bilbarnstol. Instruktioner
1

Placera ditt barn i bilbarnstolen. Titta på bandet slots närmast båda axlarna. Mentalt notera vad rem slots är bäst lämpade för ditt barn. Remmar ska sitta under ditt barns axlar om det är en bakåtvänd bilbarnstol. Remmar ska sitta precis ovanför barnets axlar om det är ett framåtvänt säte.
2

Titta på grenremmen och facket. Spåret närmast ditt barn, inte under, är bäst lämpad för ditt barn.
3

bort barnet från bilbarnstolen. Placera bilbarnstolen nedåt. Avlägsna bandöglorna från metallen kontakten. Vänd bilbarnstol tillbaka över och dra banden genom slitsarna.
4

Placera banden genom springorna du bestämts är bäst lämpade för ditt barn. Vrid inte banden samtidigt träs genom springorna. Dra remmen genom slitsen från baksidan av bilsätet.
5

Placera bilbarnstolen nedåt igen. Haka bandöglorna på metall kontakt.
6

Ta grenremmen från bilbarnstolen. Lyft stoppning bilbarnstol för att visa spåret i plastskal. Lyft sitsen i en vinkel för att se ankaret grenbandet på undersidan av sätet. Flytta ankaret så det är parallellt med spåret och skjut den uppåt mot sätet genom springan.
7

Thread grenremmen tillbaka genom sätets stoppning på rätt plats. Trä tillbaka den genom plastskal. Kontrollera undersidan av bilen stolen för att säkerställa att grenremmen ankaret är på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147667.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.