Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Forskning Mål för Toyota Företag

Efter massiv återkallade produkter under 2009-2010 orsakade Toyota att halka efter GM i försäljningen i USA, vill Toyota Company för att återställa sin topposition genom avancerad informationsbehandling, säkerhet, energieffektivitet och banbrytande vetenskapliga framsteg. Toyota startade 1960 med ett labb i Nagoya City, Japan. Sedan dess har företaget expanderat till 41 tekniska samarbeten och företag entreprenör, inklusive Daihatsu Motor Company, Hino Motors, Kanto Auto Works och Toyoda Gosei. Avancerad Information Processing

Toyotas uttalade betoning på teknik och elektronik är att ge framtida Toyota fordon med den mest avancerade informationsbehandling, från multifunktionella höghastighetståg digital mobilkommunikation och makt styranordningar för elfordon till sensorer för avancerad fordonskontroll. Framtida Toyotas har röststyrda GPS, mobiltelefon och akuta kommunikationssystem. Addera Toyota Safety

Toyotas forskningsrelaterade säkerhetsmål är lika sysslar med mänskliga operatörer av fordon som själva fordonen. Företaget kallar dessa mål "förebyggande teknik", försöker att främja en säkrare samexistens av bilar och människor. Förutom sensorer som reagerar på förarens utmattning och andra orsaker till ouppmärksamhet, är Toyotas forskargrupp som arbetar med säkerhetssystem som reagerar på att utveckla faror kring ett fordon, såsom vind, vatten och mötande trafik.

Energieffektivitet

Toyota utvecklat sin halvledarteknik Nätdel för Prius, den första massproducerade hybridbil i världen. Företaget fortsätter att forskning bränsleekonomi och renare avgaser, i hopp om att utveckla nya metoder för motorns förbränning och katalysatorer för bränsle avgaser. Men den verkliga framtiden för energieffektivitet, enligt Toyotas forskningsmål är i utvecklingen av alternativa bränslen, såsom sekundära batterier och solceller.
Vetenskapliga framsteg

Toyotas forskningsmål innefattar en femårsplan beskrivs av Motor Trend som "ovanligt spännande koncept." På världsmarknaden har de mer diesel, hybrid-och elektriska modeller framöver.

Toyota använder simulerat luftflödet och motorns vibrationer programvara för att utveckla lättare, tystare och effektivare motorer. Fortfarande är världsledande inom försäljning, särskilt i Storbritannien, har företaget också är att utforma mer aerodynamiska fordon, analyserar allt från vind bulta att spegla vibrationer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147077.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.