Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur till Spår en stulen bil

Om du inte vidta omedelbara åtgärder efter din bil är stulen, kan det försvinna utanför radar för gott, därför avfärda alla chanser återvinning. Du måste vidta proaktiva åtgärder och kontakt polismyndigheter och ditt försäkringsbolag agent så snart du reda på om den stulna bilen. Om din bil har aldrig blivit stulen och du bara försöker att lära sig hur man återställer det om du någonsin har erfarenhet, kanske du vill överväga att vidta åtgärder, som att installera en GPS-enhet på det, och noterar dess VIN och andra viktiga detaljer. Instruktioner
1

Meddela polisen så fort du upptäcker att fordonet har stulits. Du måste ge så många detaljer om bilen som möjligt. Inkludera bilens beskrivning, modell och göra, år, fordonets identifieringsnummer (VIN) och, om möjligt, bilder på bilen.
2

Kontakt din auto försäkringsbolag och förse dem med en kopia på polisanmälan rapportera. Du måste hålla en extra kopia med dig också.
3

Kontakta bilens GPS-företaget övervakningssystem om bilen hade varit utrustad med det. Företaget kommer att börja spåra varje rörelse av bilen, och kommer att ta reda på var den är belägen. Dessa GPS-enheter tillhandahålls av olika företag och är monterade på bilen. Faktum är att företag som OnStar lägga till andra bil spårning funktioner till sina GPS-enheter, till exempel om en bil har anmälts stulen GPS-enheten är monterad på det saktar ner föraren genom att inaktivera gaspedalen
4 Fördela affischer och flygblad på bilens bilder tillsammans med detaljer som märke, modell, år och färg. För bättre respons från människor, kanske du vill överväga att erbjuda en belöning för alla som hjälper spåra bilen. Du kan lägga upp dessa flygblad runt kvarteret och staden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147076.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.