Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Wire en Trailer s Breakaway Batteri

En släpvagn utbrytningen system håller trailers, deras innehåll och andra förare säker på vägen. Trailern ansluts till ett dragfordon på samma sätt som traditionella vagnar, men det finns ett batteri monterat i en låda på släpet tungan, tillsammans med en utbrytning switch. Om vagnen blir frånkopplad från dragfordonet av någon anledning, skickar batteriet omedelbart strömmen till switchen, vilket gäller släpets bromsar och stoppar dess rörelse. Saker du behöver
Avbitare
sidavbitare Sida 2 tråd nötter
eltejp
Drill
Skruv
Visa fler instruktioner
1

Skär ledningar släpvagnsbromsning nära kontakt som ansluter släpvagnens lyktor till fordonet. Denna tråd är oftast blå.
2

Placera ett par tråd strippor på en tråd omkring en tum från den skurna området. Pressa kabelskalaren och dra dem bort från ledningarna för att ta bort den skyddande yttre beläggningen. Upprepa denna åtgärd för att beröva den andra änden av snittet tråd. Håll båda avskurna trådarna och en blå tråd från utbrytningen switch tillsammans i ena handen. Twist alla av koppar slutar tillsammans i en medurs riktning. Placera en tråd mutter på ledningarna,.. Tryck ner och samtidigt vrida den medurs Addera 3

Wrap eltejp runt tråden mutter och ungefär två inches på varje sida av muttern

4

Håll den andra blå kabeln ur utbrytningen omkopplaren bredvid den blå tråden i batterilådan. Twist både koppar ihop ändarna och placera en tråd mutter på anslutningen. Täck korsningen och två inches på varje sida med eltejp.
5

Wrap koppar slutet av vita jordledningen ur batteriet ruta runt en skruv. Skruva in skruven i släpet ramen så tråden är inklämt mellan metallramen och skruven.
6

Wrap eltejp runt jordkabeln på ramen för att täcka det. Wrap eltejp runt vagnen ram var tre till fyra inches att hålla ledningar tätt till släpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147360.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.