Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Rapportera Stoplight inte fungerar i Texas

Om du stöter på en dåligt fungerande trafiksignal vid körning i Texas, bör du rapportera felet så att det kan fastställas. Det finns tre detaljer du behöver veta för att göra en korrekt rapport. Du behöver den exakta platsen för signalen, en beskrivning av problemet med stoppljus och vilken enhet som är behörig för trafiksignal. I Texas finns det två huvudsakliga alternativ för behörighet. Kommunerna upprätthåller oftast alla signaler inom sina stadsgräns. Texas Department of Transportation övervakar signaler motorväg trafik. Saker du behöver
Telefon
Visa fler instruktioner
Rapportera ett icke-fungerande Trafikljus Inom en stad
1 p Om du är i Houston, Dallas, Austin, San Antonio eller Lubbock, kan du ringa 3-1-1 när som helst på dagen eller natten. Dessa större Texas städer utnyttjar 3-1-1 joursystem för att rapportera icke-krisinformation. Detta nummer fungerar ungefär som 9-1-1 samtal i att du behöver bara ringa dessa tre nummer från en mobil eller mark-telefon för att nå de lokala myndigheterna snabbt och enkelt.
2 p Om du är i en mindre stad, telefon byggnadskontoret och be om Traffic Management Center under kontorstid. Efter timmar, kan du behöva ringa polisen avsändaren om signalen inte utgör en allvarlig säkerhetsrisk. Dave Carter, biträdande chef för utvecklingstjänster, transporter och trafik för staden Richardson, säger, "Efter timmar eller helger kan du kontakta polisen avsändaren på ett icke-nödnumret, och de kan kontakta signalerna jourhavande tekniker för reparationer om det är en allvarlig fråga. Allvarliga frågor skulle vara om den blinkar eller helt mörkt med inga signaler arbetar "(mejl daterat 27 oktober 2010).
3

Ge plats och Beskrivning av fel, inklusive den tid på dagen då du observerade det.
4 p Om du får ett automatiskt svar, lämna fullständig information, plus ett telefonnummer där du kan kontaktas.

5

Vissa städer, såsom Odessa, kommer att acceptera e-postmeddelanden, eller så kan du sluta med personligen, enligt Hal Feldman, trafik ingenjör för staden Odessa (email daterat 27 okt 2010).

6

Vissa städer, däribland Plano, upprätthålla en online-formulär för att rapportera trasiga signaler. Plano s blankett finns på:. Https://forms.plano.gov/public_works/traffic_signals.html
Rapportera ett icke-arbetande Stoplight Längs en motorväg
7

Kontakta Texas Department of Transportation Traffic Operations kontor på 512-506-5125 för att rapportera en icke-fungerande signal.
8

Rapport placering och karaktär av fel. Inkludera vilken tid på dagen du upplevt det.
9 p Om du når ett automatiskt svar, lämna all relevant information, inklusive ett telefonnummer där du kan nås.
10

TxDOT upprätthåller en online rapport förfarande, som du också kan använda för att rapportera en icke-fungerande trafiksignal: http://www.dot.state.tx.us/contact_us/form/?id=trf-email. Välj "Traffic Operations Division" från rullgardinsmenyn. Fyll i formuläret med den efterfrågade informationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147034.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.