Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Släpvagnsbelysning Krav i Wisconsin

Utomhusaktiviteter är populära i Wisconsin, och de varmare månaderna är ofta fyllda med camping, fiske, skidåkning och segling. Oavsett om du sover under stjärnorna eller ställa upp för en av Wisconsin 15.000 sjöar, behöver du sannolikt en trailer. Och innan du drar ut på din uppfart, måste du vara säker på att din släpvagn är lagliga gatan. Baklyktor

Wisconsin stadgar kräver att varje släpvagn ha minst en röd baklykta, som skall vara synlig från 500 meter på natten. Om släpet ursprungligen tillverkades med två bakljus, måste båda lamporna fungerar ordentligt. Baklyktor kan inte ha dekorativa beläggningar som begränsar mängden synligt ljus, såvida inte täcker är en del av vagnens ursprungliga fabriken design. Varje bakljus skall placeras på en höjd mellan 20 och 72 inches. Baklyktor måste kopplas på ett sådant sätt att de slår på med strålkastare eller extra Trafikbelysning.

Wisconsin, alla fordon som kräver en registrering
Registreringsskylt Lights plattan måste ha en lampa för att tända den. Ljuset ska vara vit, och att den kan läsas läsbart från 50 meter bort i mörkret. Detta ljus kan vara en del av bakljus eller vara separat. Registreringsskylt lampor måste också fast på ett sådant sätt att de slår på med strålkastare eller extraljus körning.

Alla vagnar måste också
Brake Lights har ett bromsljus på baksidan. Liksom bakljus, om släpvagnen ursprungligen tillverkades med två bromsljus, måste båda vara i funktionsdugligt skick. Bromsljus måste vara röd eller gul och, sett från förarsätet i ett efterföljande fordon, skall vara synlig från 300 meter under normal solljus. Ljuset skall manövreras från förarsätet i fordonet drar släpet och ska tändas när fordonets fotbroms (eller en separat trailer broms) används.
Riktade lampor

Om din släpvagn såldes ny efter 1 januari, 1968, måste den ha två riktningar signalljus på baksidan. De måste vara på samma nivå och så långt ifrån varandra som möjligt. Ljusen skall vara röd eller gul och synlig från 300 meter i normalt solljus. Liksom bakljus, måste de vara obehindrad av dekorativa täcker inte dessa täcker är en del av fabriken design. Däremot behöver du inte riktade lampor på din släpvagn om de bakre riktade lampor av dragfordonet, sett från förarsätet i ett efterföljande fordon, är synligt från 300 meter i normalt solljus.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146770.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.